Ga naar inhoud

filmmachine

Lid
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

filmmachine's prestaties

  1. helaas tot nu toe heb ik geen bericht terug mogen ontvangen. Maar ik heb Gisteren mijn Laptop hersteld naar Fabrieksinstellingen , en de 1e keer met opstarten ging alles goed. alle Updates geïnstalleerd , en nog steeds geen problemen . Nadat ik een Programma erop gingen zetten, (Start allback ) om je oude Vertrouwde Startmenu weer terug te krijgen. ik kan helaas niet wennen aan de nieuwe Interface van windows 11. Maar goed nadat ik dat programma installeerde en laptop opstarte kwam het boven genoemde probleem weer terug. (zwart beeld) dus ik kon weer alles gaan herstellen naar fabrieks instellingen zo gezegd zo gedaan , maar nu Zonder die (start allback ) tot nu toe gaat alles goed , maar ik heb wel even de Updates uitgesteld . durf het niet meer te laten Updaten , maar zal het na de Pasen toch proberen met alle updates die ik heb mogen ontvangen. daarna meld ik me weer, hoe het allemaal afloopt. en Vrolijk Pasen allemaal.
  2. hallo allemaal. vandaag heb ik contact op genomen met Microsoft -ondersteuning over dit probleem. ze hadden de besturing over genomen van mijn laptop, verschillende instellingen nagekeken en de updates uitgesteld voor 5 weken. en ze geven dit probleem door aan de software engineers , ik krijg in elk geval antwoord terug van hun in mijn email. dus er zit niets anders op dan afwachten. ik hou jullie als ik meer weet op de hoogte. en alvast bedankt voor jullie hulp.
  3. sorry was te snel met het bovenstaande bericht. ik heb op programma behouden geklikt en nu moet ik wachten tot de update weer klaar staat. dankjewel
  4. beste nokiaprox. helaas wordt het programma wushowhide.diagcab bij mij geblokkeerd. gr. Nico
  5. Dat vond ik ook vreemd, maar nu de update en zwart beeld, kon ik na herhaaldelijk opstarten van laptop, eindelijk in de herstel modus komen. En daar vroeg hij van de BitLocker code. Nadat ik deze ingevuld had kon het systeem weer herstellen. . En naderhand om de update te blokkeren,heb ik dit programma gedownload. Windows update blocker. Maar schijnbaar werkt dat ook niet . Want zojuist met afsluiten laptop, kreeg ik melding dat hij update download daarna werd laptop afgesloten. Maar toen even daarna de laptop weer opstarte werd de update uitgevoerd, en het resultaat was alweer een zwart scherm.
  6. om mijn laptop af te sluiten , kies ik de startknop en dan voor afsluiten. en als ik hem helemaal afsluit, gaat hij toch een update uitvoeren en dan gaat hij uit. en als ik hem weer opstart installeerd hij de update.
  7. pfff ik dacht alles uit geschakeld te hebben van de windows updates. windows update blocker geinstalleerd. ik sluit mijn laptop af en ja hoor hij installeerde de update weer. en wat denk je . na een herstart weer een zwart beeldscherm grrrrrrr
  8. ik had het op deze manier ook al gedaan , maar toch kwam de Update weer.
  9. hoe bedoel je met Bitllocker? ik heb Windows Update Blocker gedwonload en geinstalleerd.
  10. ik heb zojuist Windows Update Blocker gedownload, en nu is de update gelukkig weg pff maar voor hoelang is afwachten.
  11. grrrr vandaag staat weer dezelfde uodate er weer. hoe schakel ik ze uit
  12. niemand een oplossing hiervoor ? of heeft iemand dit ook gehad met deze Update ?
  13. Goedemorgen PC helpers. Ik zit met een probleem met de Windows Update van gisteren 15 maart 2023. . De Cumulatieve update voor op Windows 11 version 22H2 for x64 gebaseerde systemen (K85023706) Na het opstarten van mijn Laptop werd deze geinstalleerd , maar helaas liep alles vast . Wat het resultaat was van een zwart scherm , en een muis aanwijzer met een draaiend cirkeltje erom heen. En flitsend beeld. Maar na een tijdje van alles geprobeerd, kwam ik eindelijk in systeem herstel uit door herhaaldelijk aan uit zetten van mijn laptop. Daarna kon ik de code invullen van Bitlocker en kon hem gelukkig herstellen. Maar in de avond was weer dezelfde Update aanwezig, dus ik probeerde het weer eens . En ja alweer een Zwart scherm met draaiend cirkel om de muis aanwijzer . Kan iemand mij vertellen waar dit aan kan liggen ? En zou het wel verstandig zijn om de Windows Updates uit te schakelen. ik draai op de Windows 11 Home versie: 22H2 (build van besturingssysteem 22621.1265 Groet Nico
  14. ja hij is verdwenen, maar hardstikke bedankt voor het meedenken van dit probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.