Ga naar inhoud

EvelienKN

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

EvelienKN's prestaties

  1. dankje wel om te reageren maar het is al gelukt met een simpele reboot van de pc heb nu ook een usb wireless stick gebruik zodat ik mijn gsm niet heel de tijd moet missen XD en alles werkt perfect zelfs proximus tv naar chromecast sturen werk behalve 1 iets het geluid van disney junior op de chromecast werkt nog niet , alle andere kanalen werken wel zelfs opnames en zo ... zou wit aan een beveiliging liggen van dat kanaal ?
  2. hoy ik heb momenteel geen wifi meer, maar er is wel een hotspot in de buurt ik zou graag de hotspot "verplaatsen" en die om zetten in een access point voor draadloze toestellen te verbinden met wifi ... zoals chromecast en nintendo 3ds ik heb nu een opstelling dat enkel werkt op een laptop maar ik krijg geen verbinding met bv een tabled ov nds kan iemand helpen die configuratie goed te krijgen aub Mvg Evelien
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.