Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

procurement

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Het is mij eindelijk gelukt met uw formule. Heel erg bedankt voor de moeite en uitgebreide uitleg!
  2. Bedankt voor je snelle reactie. Het is alleen voor mij niet helemaal duidelijk waar het tweede deel van de formule, Blad2!$A$2:$C$12, vandaan komt. Selecteer je hier simpelweg alle kolommen waar data kan staan? Als ik hetzelfde doe voor mijn bestand krijg ik opnieuw geen waardes.
  3. Goedemiddag allemaal, Ik ben tegen een probleem aangelopen met excel waar ik niet uit kom. Als in beide bladen de namen in kolom A overeenkomen, moet het kvk-nummer van de desbetreffende leverancier komen te staan in kolom B en het leveranciersnummer in kolom C. Bijgevoegd is een zeer vereenvoudigd bestand dan waar ik nu daadwerkelijk mee moet werken, dus simpelweg namen vergelijken door de bestanden naast elkaar te zetten is geen optie. Zelf heb ik al geprobeerd om via verticaal zoeken bepaalde 1 en 0 waardes te krijgen die ik daarna dan weer op kan zoeken in het andere blad. Maar ik kreeg constant foutmeldingen bij het invoeren van de formule. Ik weet wel hoe verticaal zoeken werkt (dat kan ik nog net wel), maar wat ik probeerde bleek dus niet te kunnen. Daarna ben ik via google op dit forum terecht gekomen waar ik dacht soortgelijke vragen van anderen te vinden. In die topics werd veel gewerkt met index- en vergelijk-formules. Maar nadat ik de antwoorden in die topics heb uitgeprobeerd op mijn eigen bestand lukte het mij nog steeds niet. Kan een van jullie mij misschien het verlossende antwoord geven? Alvast bedankt voor de moeite! test.xlsx
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.