Ga naar inhoud

JamieD

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Contact Info

  • Website URL
    https://nhacchuonghay.info/

JamieD's prestaties

  1. dan zal je bij whatsapp in dit geval de toon moeten aanpassen dit doe je door whatsapp te openen dan menu toets,instellingen, meldingen en dan daar onder meldingsgeluid een andere toon te selecteren. dit zou moeten werken zolang die daar maar niet op standaard staat anders pakt ie alsnog de beltoon van het contact zelf. hopelijk je hiermee te hebben geholpen,hoor graag reactie terug…
  2. Goedenavond, zou iemand mij hiermee kunnen helpen? Mijn HP laptop (5jr. oud) was al niet meer de snelste, maar goed genoeg voor mij. Kleine week geleden zijn er updates geïnstalleerd, en dat kostte de laptop veel tijd. Daarna is het helemaal niks meer, super traag en slaat vast bij de kleinste handeling. Uit wanhoop een aantal keer via de startknop opnieuw opgestart; af en toe werkt 'ie dan ineens best redelijk, maar de meeste keren is het traaaaag! Iemand een idee hoe ik 'm weer normaal krijg? Daarnaast is sinds die update ook Microsoft Security Essentials ermee opgehouden. Ik vraag me ook af; heeft dit te maken met het updaten naar Windows 10? Zie het steeds in mijn beeldscherm opkomen, maar doordat ik over veel problemen daarmee laa, heb ik dit uitgesteld. Ik dacht... zodra ik echt een nieuwe laptop moet kopen, dan begin ik wel aan Windos 10 ;). Ik hoop dat iemand een idee heeft hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.