Ga naar inhoud

Waylander

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Waylander

  1. Ik heb op uw bericht wel degelijk geantwoord, buiten dan op het effect van de CPU, maar dat kan ik niet beantwoorden vermits ik niet in normale modus geraak.
  2. vermits ik zelf nog geen firewall en virusscanner heb geïnstalleerd wegens ik deze pc net vanaf 0 aan het opstarten ben, heb ik enkel de Windows Firewall en Windows Defender kunnen afzetten. Dit had geen effect, PC geeft nog steeds een zwart scherm na de windows load-bar. Het gaat wel degelijk om mijn PC, ik antwoorde gewoon via onze laptop omdat u gevraagd had om op te starten in veilige modus zonder netwerkmogelijkheden. De PC is in elkaar gestoken door de winkel waar ik hem gekocht heb (bij Gecko computers). Ik heb zelf nadien niets geweizigd aan de hardware.
  3. Uitgevoerd. In normale modus krijg ik hem niet opgestart. In veilige modus zonder netwerkmogelijkheid (zit nu op onze laptop) wel. Naar wat voor resultaat moet ik uitkijken? Ik krijg nergens een melding of dergelijke.
  4. Netwerkkaart is in orde. Na het installeren van de driver van de grafische kaart zat ik weer met hetzelfde probleem, bij het herstarten om de instalatie te voltooien: bij de gewone modus krijg ik bij het opstarten van windows een zwart scherm, ik kan enkel werken in veilige modus. ik heb ook geprobeerd om de driver in veilige modus te installeren, dit lukt ook, ik krijg wel tijdens het instaleren volgende error: 'stereo server has not been properly installed'. Deze error kreeg ik niet in gewone modus. Maar ook na het installeren in veilige modus kan ik nog steeds niet werken in de normale modus.
  5. Na het verwijderen van zowel de hardware als de software, kan ik de pc terug opstarten in normale modus. bij het opstarten vond mijn pc automatisch de grafische kaart terug en heeft de hardware weer bij apparaatbeheer bijgezet. Deze heeft echter een gele kleur (gele driehoek met uitroepteken). buiten dat heeft een netwerkadaptor ook een gele kleur (Realtek RTL8168/8111 Family PCI) maar ik gebruik deze niet, ik gebruik een draadloze Linksys adaptor en deze werkt goed. Ik werk inderdaad met vista 32 bit.
  6. Beste, Ik heb mijn pc (voor de 2de keer) vanaf 0 geïnstalleerd. Windows vista installeert goed, maar van het moment dat ik drivers voor mijn moederbord of grafische kaart installeer en herstart om de installatie te voltooien, krijg ik na de load-bar van windows een zwart scherm. Ik kan enkel nog werken in de veilige modus. De eerste keer dat mijn pc geïnstalleerd heb, had ik hetzelfde probleem. Toen heeft een vriend het kunnen oplossen door vanalles uit te proberen en na een paar uur was het in orde. Probleem is dat hij niet exact weet aan wat het lag en ik kan het hem niet vragen vermits hij een paar weken op vakantie is. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Ik heb ondertussen al geprobeerd met zowel de drivers van de originele bijgeleverde cd's alsook de drivers van de officiële sites, maar ik zit telkens met hetzelfde probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.