Ga naar inhoud

eddie20

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eddie20

  1. Ja die komt van Internet ! Maar ja de setup kan je in het engels doen. Maar de game zelf is in het russisch ( en die taal wil ik veranderen naar Engels of Nederlands ) Want ja Van russisch snap ik helemaal niks !
  2. Ik heb via kladblok de Locale opgezocht in Fifa Manager 2012 [OPTIONS] TEXT_LANGUAGE=rus INSTALL_LANGUAGE=eng [] AVAILABLE_LANGS=eng TEXT_LANGUAGE_OVERRIDE=eng // Fusion gets disabled in code if we're running on a North American machine. FUSION_ENABLED = 1 // n = NTSC p = PAL VIDEO_ENCODE = _ VIDEO_XSELL = eng VIDEO_INTRO = eng ISO_Type = en_uk En de taal Rus veranderd in eng ( maar als ik hem wil vervangen voor bestaande word het geweigerd ) Hoe kan ik dat toch zo doen dat hij hem wel op slaat en als ik die Fifa op start ik wel engels of nederlands als taal krijg.
  3. Ik heb ergens anders hulp bij nodig Dat is het veranderen van de taal van een computerprogramma Ik installeer met Engels en als ik het programma opstart en in het begin menu kom heb ik ineens Russisch. Hoe kan ik de taal van Fifa Manager 12 dan aanpassen. Is daar een manier voor vanuit windows zelf ???..
  4. Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwe videokaart voor mijn pc. Het kaarttype is pci-express 16x Mijn pc is Processor :Quad core 2 Q8400 2.66 ghz Moederbord: Gigabyte EG31M-S2 Geheugen : 4GB Ram Hardeschijf : WD Black 500 GB en maxtor 160 GB Onboard videokaart tot nu toe. Welke kaart kan ik hiervoor gebruiken ??. En dan vooral nieuwe games. En niet te dure prijsklasse.
  5. Hallo, Ik heb het volgende probleem en dat is als ik me nieuwe hardeschijf aansluit op me pc en ik start de pc dan geeft ie ontbreken NTLDR aan. Ik heb windows xp. Ik heb het volgende gedaan Windows xp cdrom gestart en dan R en dan kom je in DOS en daar heb ik de volgende dingen gedaan : Dir Copy D : i386NTLDR Copy D : i386 NTLDR connect.com En daarna dir om te checken of ze waren gekopieerd en dat waren ze. En later de pc opnieuw gestart maar ik kwam voorbij de bios scherm en het scherm daarna en toen werd het beeld zwart. En herstarte hij elke keer opnieuw zonder dat ie in windows terecht komt. En als ik windows XP wil installeren dan kom ik bij het formatteren van de hardeschijf en dat gaat goed. En daarna wil die de bestanden kopieren en installeren. Maar dan kan hij de bestanden niet vinden en moet je opnieuw kopieren maar die vind hij dan weer niet. En als je overslaat dan is windows niet goed geinstalleerd. Ik heb een sata hardeschijf van WD Black Series. 500 GB en de oude harde schijf is IDE en die doet het wel als ik die aansluit dan kan ik wel gewoon windows starten zonder problemen. Maar ik wil graag de nieuwe gebruiken omdat die 500GB heeft en niet 160 GB van me ide hardeschijf. Is hier een oplossing voor ???. Groeten, Eddie20
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.