Ga naar inhoud

Ludov

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ludov's prestaties

  1. Enkele maanden geleden: win 7 vervangen door win10 zoals zovelen op laptop Asus g73jh. Keyboard heeft achtergrondverlichting, alles heeft perfect gewerkt. Na install van win10 werkt keyboardverlichting niet meer. Win7 terug geinstalleerd met recoverypartitie. Keyboardverlichting werkt nog steeds niet. Win7 en win10 staan wel op vershillende hardeschijven. Voor mij is er maar een mogelijkheid : waar heeft win10 zitten knoeien in de bios? Alles afgezocht op internet. Probleem is bekend maar nergens een oplossing die werkt. Het ligt niet aan de atk drivers noch aan de hardware noch aan de biosupgrade. Iemand gelijkaardige ervaring en/of oplossing?
  2. Enkele maanden geleden: win 7 vervangen door win10 zoals zovelen op laptop Asus g73jh. Keyboard heeft achtergrondverlichting, alles heeft perfect gewerkt. Na install van win10 werkt keyboardverlichting niet meer. Win7 terug geinstalleerd met recoverypartitie. Keyboardverlichting werkt nog steeds niet. Win7 en win10 staan wel op vershillende hardeschijven. Voor mij is er maar een mogelijkheid : waar heeft win10 zitten knoeien in de bios? Alles afgezocht op internet. Probleem is bekend maar nergens een oplossing die werkt. Het ligt niet aan de atk drivers noch aan de hardware noch aan de biosupgrade. Iemand gelijkaardige ervaring en/of oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.