Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

blueinthesky

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Wie heeft er ervaring met scala ver3 onder windows 7 of dit naar behoren aan het werk te krijgen is?
 2. Ne met de nokia kan men doen en laten wat ge wil er gebeurd verder niet met het vraagteken
 3. heb alle usb verbindingen losgemaakt, en het wordt er niet beter op, ook niet na de verwerking met cc cleaner
 4. de grote is nul,tot men een exterme harde schijf bijvoegd dan krijgt m de eigenschappen van die schijf
 5. dat is juist het probleem in schijfbeheer is deze helemaal niet te zien
 6. de icoon is de afbeelding voor een harde schijf zoals"lokale schijf c" of in mijn geval"lokale schijf M"
 7. Onder win 7 ultimate ,wanneer ik een externe harde schijf aansluit krijgt deze een drive letter wat normaal is, maar de icoon met vraagteken krijgt ook een andere letter en geeft dezelfde inhoud weer als de eerste schijf,hoe kan ik dat vraagteken wegkrijgen? alvast bedankt op voorhand mvg Roger
 8. Heb een acer laptop met volgend probleem:wanneer deze op de voeding draait werkt de synoptics muis en het klavier niet meer de muis gaat wel met een aparte usb.Wanneer de voedig uitgetrokken wordt en alleen op stroom ge werkt is alles in orde zowel muis als klavier, dit is na een volledige nieuwe installatie zonder enig ander software programma
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.