Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rco

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rco

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. rco

  helpdesk/ticketing

  Hallo, Weet er iemand een degelijk en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem die ik kan gebruiken voor de uitbouw van, mijn IT-helpdesk? Iemand ervaring met Topdesk en Zendesk? Zijn de twee die ik momenteel al eens zou willen testen. Iemand een beter voorstel? graag pro en contra.
 2. Kweezie, topic mag inderdaad afgesloten worden.
 3. EmieLDS, is inderdaad de oplossing. Kleine aanpassing maar doet wat nodig is. popipipo, draaitabel doet uiteraard ook wat gevraagd is, enkel vul ik met de formule een werkblad met gegevens uit een planningsoverzicht. Aan de hand van de eerste parameter weet de formule dus in welk werkblad de gegevens moeten komen te staan. Allen , Bedankt voor de snelle oplossing.
 4. Ik snap de verwarring, was dan ook niet duidelijk genoeg. Ik heb de formule ook gebruikt op andere kolommen. Als de voorwaarde voldaan wordt geef dan inhoud van de cel weer, echter is er niet altijd inhoud. Ik heb jouw voorbeeld even uitgebreid met een extra kolom. In jouw voorbeeld staan streepjes i.p.v. een 0. multivertzoeken2 (2).xlsx
 5. Bucky, Is exact wat ik nodig heb. Heb deze enigszins aangepast naar ander bereik op ander tabblad,.. enz, maar doet precies wat het moet doen. Nog een klein vraagje, als het resultaat bij INDEX leeg is geeft de formule een 0 weer. Kan ik deze cel ook leeg laten?
 6. Beste, Hoe krijg ik het voor mekaar om met bv. verticaal zoeken, aan de hand van een vaste parameter, het volgende resultaat uit een bereik op een volgende lijn op een ander tabblad te krijgen? Ik heb bv. op tabblad "gegevens", Dan wil ik vervolgens op een volgende tabblad "1" alle waarden die in kolom B staan, corresponderend aan de zoekopdracht (=1) mooi onder elkaar. zoiets dus: Hou krijg ik dit voor mekaar zonder VBA? Ik kan de gegevens uit het andere tabblad wel zoeken via verticaal zoeken, maar weet niet hoe ik op lijn twee het tweede resultaat, op lijn drie het derde resultaat, enz kan krijgen.
 7. rco

  flow op netwerk

  Beste, Is het mogelijk om een Microsoft Flow aan te maken bij een event op een netwerklocatie? Bedoeling zou zijn als er een bestand op een bepaalde map toegevoegd wordt dat er een mail verstuurd wordt ter notificatie. De map staat op een netwerklocatie.
 8. Bedankt voor de reactie, Sluit je deze dan aan via Thunderbolt? Stroomvoorziening zou nog geen probleem zijn, als ik maar de rest van de aansluitingen kan delen. Ik veronderstel dat je dan gewoon je docking aan zet om je pc op te starten?
 9. Hallo, Iemand een idee of er een universeel docking bestaat die zowel op een Dell als op een HP aangesloten kan worden? Ik heb nu een simpele Dell E-port replicator staan die ik gebruik voor mijn Dell Latitude E5570 waar twee schermen op aangesloten zijn. Ik heb eveneens een HP Probook 650. Om de schermen, toetsenbord enz,.. te kunnen gebruiken op de HP zou ik dus een HP docking moeten bijplaatsen. Niet echt handig dus. Ik ben dus op zoek naar een universeel docking die beide (niet tegelijkertijd natuurlijk) kan aansluiten. Ik had reeds via een leverancier twee alternatieven doorgekregen, maar bij deze moest je de laptop opstarten om vervolgens het beeldscherm te gaan uitbreiden. Eveneens niet echt handig. Te meer dat het scherm van de laptop dan zelf ook moet blijven open staan. Dat geeft dan weer resolutieproblemen. Iemand een goed alternatief?
 10. Beste, Iemand een idee waar in de standaard map kan aanpas om taken in op te slaan? Als ik een mail wil opvolgen, voeg ik een "taakvlag" toe. Deze komt dan in mijn takenlijst te staan voor verdere opvolging. Als ik mijn Outlook opstart heb ik ingesteld dat de steeds "Outlook vandaag" weergeeft wordt. Echter komen mijn taken enkel zichtbaar als ik een taak rechtstreeks opmaak, en niet via een taakvlag. De mails met taakvlag worden opgeslagen in de map "Postvak IN", i.p.v. de map "Taken" waardoor ik deze niet zie in Outlook vandaag". Kan ik deze map aanpassen zodat mails met taakvlag eveneens worden weergegeven?
 11. Beste, Ik ben op zoek naar een vlotte manier om vergaderzalen te reserveren. Op dit moment werken we met gedeelde mailboxen per zaal. µ Als iemand een zaal wil reserveren nodigen we de te reserveren zaal mee uit in ons vergaderverzoek. De medewerkers van het secretariaat krijgen dan in hun gedeelde mailbox het vergaderverzoek (op naam van de zaal) binnen en keuren goed of verplaatsen de vergadering naar een andere zaal. Is volgens mij nog steeds de beste manier. Ik zou echter hierin nog eveneens zaken willen automatiseren. Naast het reserveren van de zaal, doen we nog apart een mail of er bij deze vergadering extra's nodig zijn. Dit gaat van koffie voorzien, broodjes bestellen, presentatieaparatuur,... . Is er binnen Outlook, of binnen O365 (Flow?), een mogelijkheid om ergens een soort van checklist of flow op te starten die de mogelijke extra's gaat weergeven en meegeeft in het vergaderverzoek naar de medewerker van het secretariaat? Ik kan natuurlijk in het vergaderverzoek deze zaken gaan opsommen, maar mijn externe contact heeft hier geen boodschap aan. Wij werken met een Active Directory die gesynct is met een Citrix-omgeving en een E3 Office 365. Alvast bedankt voor jullie denkwerk
 12. Geachte, Omdat iedereen in onze digitale wereld enorm veel wachtwoorden heeft, zijn er tal van collega's die deze op een Excel bijhouden, is uiteraard niet de veiligste manier. Als ze deze dan nog eens op ons netwerk plaatsen, kunnen we evengoed alles deuren open zetten. Ben daarom op zoek naar een veilige password-manager die ik online kan gebruiken. Die m.a.w. niet afhankelijk is van een werkstation. Keepass is bv. iets wat ik momenteel gebruik, maar heeft een masterkey op een werkstation nodig. Als ik dan op locatie ben, kan ik niet aan mijn wachtwoorden. Ik zoek dus een online cloud- manager maar die werkt met dubbelle authenticatie, bv. via token op smartphone of inlog via E-id.
 13. okee, Is dus niet de bedoeling te openen op een workstation, maar een toevoeging voor een applicatie van "Sunnysoft". Hartelijk dank, is duidelijk nu.
 14. Dag Passer, Je eerste link gaat naar een website waar "FileViewPro" te downloaden en te installeren. Had ik eerder al geprobeerd, maar werkt niet. Kan de toepassing zelfs niet openen. Je tweede link brengt me naar een pagina om een convertor te downloaden. Heb er echter geen idee van welke convertor ik nodig heb aangezien ik niet weet wat voor file de .iwt is. Ik wil de file trouwens niet converteren, maar weten met wat deze moet geopend worden. Wat is dit voor file m.a.w. .
 15. Weet niet of ik dit topic hier kan achterlaten, indien niet stuur maar door. Weet er iemand hoe een bestand met extensie .iwt te openen? Bestand is zo'n 14Mb groot.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.