Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

pieterbr

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. kijk hier eens https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2271150/you-cannot-open-linked-file-attachments-in-outlook-outlook-blocked-access-to-the-following-potentially-unsafe-attachments
  2. niet helemaal duidelijk wat je bedoelt, welke excel versie gebruik je? wil je de inhoud beveiligen?
  3. Werk met Excel 2010 ik maak een nieuwe werkmap aan, als ik deze met het kruisje afsluit, wordt er gevraagd OPSLAAN, NIET OPSLAAN ANNULEREN. ik kies voor opslaan. Als ik de het bestand weer open en er wijzigingen in aanbreng en daarna afsluit met het kruisje (of Alt F4) wordt er niet meer gevraagd of ik het bestand op wil slaan maar wordt het zonder meer opgeslagen met de wijzigingen. Wie weet hoe ik dit kan voorkomen en bij afsluiten weer de keuze krijg voor oplaan.... Alvast bedankt voor de hulp.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...