Ga naar inhoud

Cargo

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cargo's prestaties

  1. Het was inderdaad een defecte videokaart, deze is vervangen, drivers aangepast en pc schoongemaakt van binnen. Alles werkt weer naar behoren.
  2. Ik heb de pc voor reparatie weg gebracht en laat de grafische kaart nakijken/vervangen en verder laat ik de pc schoon maken. Als het goed is kan ik hem morgen weer ophalen en kan ik hem weer normaal gebruiken. In elk geval bedankt voor jullie hulp.
  3. Helaas nog geen verbetering, probleem is nu hoe krijg ik de kap van de Medion computer eraf. Heb aan de achterkant schroefjes los gemaakt, kap blijft muurvast klem zitten en een component aan de bovenzijde begint los te raken wat niet de bedoeling is. Ik heb de schroefjes er maar weer in gedraaid voordat er nog meer kapot gaat. Misschien de beste oplossing PC weg doen en overstappen op laptop.
  4. Morgen in de loop van de dag kan ik bevestigen of het is gelukt en laat ik het hier weten.
  5. Ik heb de bovenstaande optie geprobeerd, in eerste instantie ging het opstarten normaal, maar nadat Windows opgestart was viel beeld weer weg en na opnieuw opstarten zelfde probleem weer. Volgens mij is de pc intern nog niet eerder stofvrij gemaakt.
  6. Het genoemde nummer staat op het etiket, maar ik zie ook het nummer 20046934 ernaast staan, niet op etiket. Misschien dat dat wel het juiste nummer is?
  7. Hoi Droske, Ik hoop dat ik de juiste gegevens heb opgeschreven, MEDION AKAYA P4380 MD 8352 Art.nummer: 20046953
  8. Beste PC helpforum medewerkers, Sinds gistermiddag ging mijn beeld op zwart en kan hem sindsdien niet meer normaal opstarten. Als ik hem opstart krijg ik wel het Medion logo en eventjes het Windows 10 logo te zien, daarna gebeurt er niks meer, beeld blijft op zwart. Na drie keer op deze manier opstarten krijg ik het "herstelscherm" in beeld, alles geprobeerd, maar niks helpt, PC opnieuw instellen niet, systeemherstel niet. Het enige wat nog wil is Windows 10 opstarten in de veilige modus, hier start ik hem nu ook steeds mee op, maar de mogelijkheden zijn beperkt, ik ben radeloos. Toen het probleem gisteren begon had ik ook vier roze verticale strepen in beeld staan, deze zijn inmiddels wel verdwenen. Een klein lichtpuntje was gisteravond laat toen Windows 10 twee keer wel normaal opstartte, maar na enige tijd begon het beeld hevig te schudden en weg was beeld weer. Ik heb al vele forums afgezocht naar de oorzaak van dit probleem, maar niks helpt. Hopen dat ik via dit forum een oplossing kan vinden d.m.v. jullie hulp. Alvast bedankt, Cargo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.