Ga naar inhoud

Ravivalo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ravivalo

  1. We hebben het kunnen oplossen via PCHulp van Seniorweb. We moesten Microsoft Edge resetten. https://www.schoonepc.nl/optim/resetten-internet-explorer-chrome-firefox-opera-safari.html Perfecte oplossing. Weer wat geleerd.
  2. Bij mij zelf ook. Er wordt echt wel gewerkt zoals het hoort. Wij geven workshops Windows 10 en hebben dit nog nooit eerder bij enig persoon of cursist meegemaakt. Vandaar de vraag op dit forum.
  3. Dit is me bekend. Deze normale procedures om apps aan te maken en op het startscherm te plaatsen werken allemaal normaal. Het punt is dat wanneer ze op het startscherm staan, en je re klikt er geen enkele optie zichtbaar is.
  4. Wanneer ik een tegel aanmaak via Microsoft Edge is er geen aanpassing beschikbaar op deze tegel zoals vast-losmaken, formaat e.d. Voorgeinstalleerde apps hebben dat wel. mvg, ndb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.