Ga naar inhoud

atlantiscat

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

atlantiscat's prestaties

  1. Tot nog toe geen problemen meer gehad met de wifi verbinding. Dus voor mij mag deze topic gesloten worden. Bedankt alvast voor de moeite.
  2. Gedaan! Ik neem aan dat het probleem opgelost is nu? Bedankt voor de hulp.
  3. In bijlage het nieuwe logje. Bij het heropstarten kreeg ik de pop-up niet meer. Fixlog_16-03-2017 20.05.31.txt
  4. In bijlage de twee logbestandjes. Addition.txt FRST.txt
  5. Bedankt! Vandaag maakte de laptop ineens wel verbinding via wifi. Ik hou het een paar dagen in de gaten of het zo blijft.
  6. Hallo Ik heb nog een vraag ivm een vervelende pop up van dashlane. Het programma is verwijderd maar toch krijg ik na het opstarten steeds deze pop up te zien (zie afbeelding). Weet iemand hoe ik dit kan verwijderen? Bedankt!
  7. Hallo, Sedert een paar dagen kan ik mijn andere laptop geen verbinding maken via Wifi. Ik dacht eerst dat het aan mijn modem lag maar met deze laptop lukt het zonder problemen. De melding die komt is: geen internet, beveiligd. Ik heb al de verbinding verbroken en opnieuw gestart maar dat maakt geen verschil. Iemand een idee? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.