Ga naar inhoud

el barto

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

el barto's prestaties

  1. beste Yva, ik vrees dat je wel degelijke een illegale versie van windows erop hebt staan. het zal misschien een legale versie zijn maar op meerdere computers geinstalleerd. en is volgens mij geen andere oplossing dan online (via creditcard) of via een nieuw aangekochte versie je windows te updaten. er bestaat een progje dat de "wma" overslaat, maar ook dit is ook maar een tijdelijke oplossing en ook illegaal.
  2. bedankt kweezie maar dat bedoel ik niet. ik krijg enkel een gele ster met een groen kruisje, kruisje wil zeggen dat hij de favoriete websites in de boom opslaat. indien er een gele ster met een groen pijltje staat, komen de icoontjes van de website boven in de balk. ik ben op zoek hoe je dat kruisje met een pijltje krijgt, niet met een kruisje.
  3. hoi iedereen, ben nieuw op dit forum. ik heb een vraagje over de "aan favorieten toevoegen" knop. bij mij staat er een groen kruisje, ik had hier graag een groen pijltje gehad zodat de iconen van de websites in de balk boven komen staan. en zo dus makkelijker te bereiken zijn. heeft iemand een idee hoe ik dit voor elkaar moet krijgen? heb me al suf gezocht. alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.