Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

RebeccavdB

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RebeccavdB

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En nog een aanvulling: in het Windowsmenu kan je selecteren dat je je computer uit wilt schakelen; in dat keuzemenu is de optie 'slaapstand' verdwenen. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft.
 2. Aanvullend: opnieuw opstarten helpt ook niet.
 3. Geachte mensen van het PC-helpforum, Ik kan mijn schermhelderheid niet langer aanpassen. De knoppen op het toetsenbord werken niet, de knop in het actiecentrum is 'bevroren', de balk bij energiebeheer doet ook niets. Kunt u mij helpen? Ik hoop van u te horen. Hartelijke groet, Rebecca
 4. Ik laat het voor nu hierbij. Hartelijk bedankt voor de goede hulp!
 5. De snelheid is wel iets omhoog. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn processor op zijn volledige capaciteit draait? Of is dat niet mogelijk?
 6. Hierbij de bijlagen: AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
 7. Inmiddels is de update gebeurd, hierbij een nieuw snapshot. http://speccy.piriform.com/results/BlsqMWtcuxvMds3Usg6oOLF
 8. Mijn laptop zoekt naar updates, maar blijft bij het downloaden haken op 95% (sinds gisteren). Dus wat moet ik nu doen? Nog steeds geduld hebben? Dit is de update die hij gevonden heeft: Cumulatieve update Windows 10 Version 1607 voor x64-systemen (KB4013429).
 9. Wanneer ik mijn laptop wil afsluiten, selecteer ik in het Windows menu de optie 'afsluiten'. Dan komt er dus ook op het scherm te staan: 'afsluiten'. En dan gaat hij uit. Is dat dan niet volledig afsluiten? Hoe kan ik dat wel doen? Ik gebruik dus niet de knop op mijn laptop, maar de optie in het Windows menu.
 10. Dat is gek, want ik schakel mijn laptop elke dag (meerdere malen) aan en uit, dus hij staat niet onafgebroken aan... Maar ik heb uw instructies gevolgd, en nu zoekt hij naar updates.
 11. Hierbij nogmaals een snapshot, nadat mijn laptop een nacht aan heeft gestaan: http://speccy.piriform.com/results/qbYLdPUDjItaE6MrTJ1WCw5
 12. Hartelijk bedankt! Hierbij de link waar u om vroeg: http://speccy.piriform.com/results/lxXdDxvYNaEIwMoIlPehYfo
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.