Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

saile18

Lid
 • Aantal items

  133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over saile18

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. het ging vlot, het heeft 3uur geduurd maar was de moeite waard. Mijn problemen met windows update zijn er mee opgelost alsook de windows search werkt weer
 2. Ik heb windows herinstalleerd en het probleem is opgelost, bedankt voor alle hulp!
 3. Kan dit met een harde schijf ook? Als dit het probleem kan oplossen zo ik dan voor de herinstallatie gaan. Help je me daarbij?
 4. Oke gedaan, hopelijk heeft iemand anders dan nog een tip. Alvast bedankt voor alle moeite!
 5. Ook gedaan maar is niet opgelost
 6. bij het uitvoeren van een zoekactie, als ik dus op het vergrootglas duw en ik typ bv 'services' dan sluit het zoekvenster zich gewoon, ik krijg ook geen zoekresultaten. Ik heb de indexering al eens opnieuw gedaan en ook de oplossingen die je mij gaf op een pagina helpen niet
 7. Er zijn geen problemen gevonden bij die scan
 8. Het vorige is al in orde. Ik zit eigenlijk alleen nog met het probleem dat mijn windows search altijd vastloopt
 9. Omdat die scan niet wou en ik een foutmelding kreeg heb ik opgezocht hoe ik het kon oplossen zodat de scan wel lukte, heb in cmd scanndisk gedaan en nu heb ik bij het opstarten 'scanning and repairing drive (C:): 10% complete' maar deze 10% veranderd niet. Hoe kan ik dit oplossen?
 10. Soms blokkeren er wel nog dingen (reageert niet) bijvoorbeeld als de pc nog maar juist is opgestart en ik open chrome dan blokkeert het venster regelmatig. Ook wanneer je normaal gezien iets wil zoeken via het vergrootglas en ik typ een woord blokkeert het en sluit hij het zoek venster van windows search. Ik heb die service al eens uitgeschakeld en opnieuw opgestart maar dit heeft niets geholpen AdwCleaner[C08].txt
 11. Heb alles gedaan wat je zei, in bijlage de fixlog Fixlog.txt
 12. Hallo, Sinds een week heb ik het gevoel dat mijn pc niet meer optimaal werkt als in het begin. Veel dingen blijven hangen alsook mijn zoekfunctie linksonder naast de startknop loopt volledig vast. Kunnen jullie mij helpen om mijn pc terug smooth te laten werken? Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.