Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

saile18

Lid
 • Aantal items

  107
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hp pc komt traag uit stand-by

  Nee niet echt, als ik je tweede optie doe en schakel de Intel HD graphics 300 uit en start opnieuw op dan krijg ik een melding dat er wel AMD is geïnstalleerd maar dat het stuurprogramma niet bij de hardware hoord.
 2. Hp pc komt traag uit stand-by

  ja ik heb Catalyst control center van AMD radeon teruggevonden op de laptop maar ik zie nergens waar ik kan instellen met welke videokaart ik wil werken. Kan je me daar bij helpen?
 3. Hp pc komt traag uit stand-by

  Ik heb gedaan wat je zei maar het heeft niet veel effect. Zowel het in stand-by plaatsen via de aan/uit knop of via start en dan slaapstand te klikken, het duurt bij alletwee lang om de pc er terug uit te halen.
 4. Hp pc komt traag uit stand-by

  Maar het probleem met stand-bye is er wel nog altijd
 5. Hp pc komt traag uit stand-by

  Ja de computer start normaal op nu.
 6. Hp pc komt traag uit stand-by

  Het blauwe scherm van hierboven is nu verdwenen waarvoor dank! Ik heb daarna weer de stand-bye optie geprobeert maar die is nog steeds dezelfde.
 7. Hp pc komt traag uit stand-by

  Kan het ook dat ze dit gedaan hebben om de oude bestanden er terug op te zetten?
 8. Hp pc komt traag uit stand-by

  In een bijlage een screenshot van het geopende programma en de settings
 9. Hp pc komt traag uit stand-by

  De pc is al eens binnengeweest en toen was de windows versie corrupt, ze hebben er dan een nieuwe opgezet en als je nu de pc opzet krijg je eerst een scherm zoals in bijlage en dan start hij verder nog snel en normaal op
 10. Hp pc komt traag uit stand-by

  Heb het uitgezet en gedeïnstalleerd en heeft geen effect.
 11. Hp pc komt traag uit stand-by

  Daar kan het niet aan liggen want die staat op al onze pc's en daar is dat probleem niet bij.
 12. Hp pc komt traag uit stand-by

  Bedankt voor al deze tips! Ik heb ze allemaal uitgevoerd en dan de pc herstart, het duurt toch nog een hele tijd vooraleer ik hem uit stand-by krijg. Of is dit normaal voor zo een zware pc? Vriendelijke groet!
 13. Hp pc komt traag uit stand-by

  Hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/0Nu7izMUn5hSjZZBqbvEQjr
 14. Hp pc komt traag uit stand-by

  Hallo, Mijn papa zijn pc is een hp pc met i7 processor, hij is al eens binnen geweest in de winkel en toen vonden ze dat de windows 10 corrupt was. Ik had toen ook het probleem dat als ik hem in stand bye modus zette en hem dan weer wou gebruiken het toch zeker 3 minuten duurde vooraleer ik het scherm terug zag. Heeft er iemand soms een idee hoe ik dit kan oplossen zodat ik direct terug voort kan werken op de pc zoals op een normale pc? Alvast bedankt!
 15. Hallo, Mijn papa heeft een e-mail adres van skynet en gebruikte vroeger windows live mail. Nu wordt dat niet meer ondersteund en heeft hij zich ingelogd op de webmail. Maar hij is al zijn e-mail adressen kwijt alsook de mail die in de inbox stonden als gelezen. Is er een oplossing om deze terug te krijgen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×