Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

saile18

Lid
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over saile18

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Er zijn geen fouten gevonden, in bijlage het screenshot. Is er een mogelijkheid dat ik errors uit windows update kan halen?
 2. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Het internet is goed het zijn juist de programma's die traag reageren bevoorbeeld als ik op start duw duurt het al even en als ik dan de instellingen wil open dan moet ik er een aantal keer op klikken. Ik denk dat het aan windows update ligt, al een aantal dagen wil hij een beveiligingsupdate installeren maar hij zegt altijd 'fout....'
 3. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  In de computerwinkel is het hun ook niet gelukt dus ja, niet oplosbaar denk ik dan. Er is al zo lang opzoek geweest naar een oplossing
 4. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Er is geen malware gevonden.
 5. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Heb dit gedaan maar er is niet veel verandering gekomen. De browser freezt soms helemaal ZHPCleaner.txt
 6. saile18

  Pc hangt vaak vast

  ZHPCleaner.txt
 7. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Addition.txt FRST.txt
 8. saile18

  Pc hangt vaak vast

  Hallo, Sinds vorige vrijdag heb ik gemerkt dat mijn laptop veel trager gaat als normaal. Programma's zoals google chrome laden traag en hangen veel vast ook als andere programma's. Ook heeft alles veel tijd nodig om te openen. Kunnen jullie mij helpen? De laptop is nog niet zo oud. Alvasr bedankt!
 9. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Nee niet echt, als ik je tweede optie doe en schakel de Intel HD graphics 300 uit en start opnieuw op dan krijg ik een melding dat er wel AMD is geïnstalleerd maar dat het stuurprogramma niet bij de hardware hoord.
 10. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  ja ik heb Catalyst control center van AMD radeon teruggevonden op de laptop maar ik zie nergens waar ik kan instellen met welke videokaart ik wil werken. Kan je me daar bij helpen?
 11. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Ik heb gedaan wat je zei maar het heeft niet veel effect. Zowel het in stand-by plaatsen via de aan/uit knop of via start en dan slaapstand te klikken, het duurt bij alletwee lang om de pc er terug uit te halen.
 12. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Maar het probleem met stand-bye is er wel nog altijd
 13. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Ja de computer start normaal op nu.
 14. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Het blauwe scherm van hierboven is nu verdwenen waarvoor dank! Ik heb daarna weer de stand-bye optie geprobeert maar die is nog steeds dezelfde.
 15. saile18

  Hp pc komt traag uit stand-by

  Kan het ook dat ze dit gedaan hebben om de oude bestanden er terug op te zetten?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.