Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

saile18

Lid
 • Aantal items

  133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over saile18

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. saile18

  Pc terug optimaal maken

  het ging vlot, het heeft 3uur geduurd maar was de moeite waard. Mijn problemen met windows update zijn er mee opgelost alsook de windows search werkt weer
 2. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Ik heb windows herinstalleerd en het probleem is opgelost, bedankt voor alle hulp!
 3. saile18

  Pc terug optimaal maken

  inderdaad!
 4. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Kan dit met een harde schijf ook? Als dit het probleem kan oplossen zo ik dan voor de herinstallatie gaan. Help je me daarbij?
 5. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Oke gedaan, hopelijk heeft iemand anders dan nog een tip. Alvast bedankt voor alle moeite!
 6. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Ook gedaan maar is niet opgelost
 7. saile18

  Pc terug optimaal maken

  bij het uitvoeren van een zoekactie, als ik dus op het vergrootglas duw en ik typ bv 'services' dan sluit het zoekvenster zich gewoon, ik krijg ook geen zoekresultaten. Ik heb de indexering al eens opnieuw gedaan en ook de oplossingen die je mij gaf op een pagina helpen niet
 8. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Er zijn geen problemen gevonden bij die scan
 9. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Het vorige is al in orde. Ik zit eigenlijk alleen nog met het probleem dat mijn windows search altijd vastloopt
 10. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Omdat die scan niet wou en ik een foutmelding kreeg heb ik opgezocht hoe ik het kon oplossen zodat de scan wel lukte, heb in cmd scanndisk gedaan en nu heb ik bij het opstarten 'scanning and repairing drive (C:): 10% complete' maar deze 10% veranderd niet. Hoe kan ik dit oplossen?
 11. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Soms blokkeren er wel nog dingen (reageert niet) bijvoorbeeld als de pc nog maar juist is opgestart en ik open chrome dan blokkeert het venster regelmatig. Ook wanneer je normaal gezien iets wil zoeken via het vergrootglas en ik typ een woord blokkeert het en sluit hij het zoek venster van windows search. Ik heb die service al eens uitgeschakeld en opnieuw opgestart maar dit heeft niets geholpen AdwCleaner[C08].txt
 12. saile18

  Pc terug optimaal maken

  AdwCleaner[C09].txt
 13. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Heb alles gedaan wat je zei, in bijlage de fixlog Fixlog.txt
 14. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Addition.txt FRST.txt
 15. saile18

  Pc terug optimaal maken

  Hallo, Sinds een week heb ik het gevoel dat mijn pc niet meer optimaal werkt als in het begin. Veel dingen blijven hangen alsook mijn zoekfunctie linksonder naast de startknop loopt volledig vast. Kunnen jullie mij helpen om mijn pc terug smooth te laten werken? Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.