Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

saile18

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo, Mijn papa heeft een e-mail adres van skynet en gebruikte vroeger windows live mail. Nu wordt dat niet meer ondersteund en heeft hij zich ingelogd op de webmail. Maar hij is al zijn e-mail adressen kwijt alsook de mail die in de inbox stonden als gelezen. Is er een oplossing om deze terug te krijgen?
 2. Sneller maken

  Wat gebeurd er dan als ik die recovery doe?
 3. Sneller maken

  oke en is er ook zekerheid dat alle bestanden en programma's er blijven opstaan?
 4. Sneller maken

  kan ik dit doen met een normale usb stick of harde schijf?
 5. Sneller maken

  Het opstarten gaat echt veel te traag, we zitten bijna 10 min te wachten en dan komt eindelijk het welkom scherm
 6. Sneller maken

  Ja heb dit gedaan maar dit verhelpt het probleem niet
 7. Pc sluit niet af

  Dus gewoon handmatig naar updates zoeken en dat verhelpt het probleem? Of bedoel je het proces windowsupdater op handmatig zetten?
 8. Versnellen

  Neen nog niet gedaan, ik zal dit doen en laten weten of er fouten gevonden zijn
 9. Versnellen

  Hallo, Ik heb een pc met een I7 processor en ik denk dat deze niet zo snel functioneert als hij eigenlijk zou moeten. Zijn er manieren waardoor ik het probleem van het traag functioneren kan achterhalen? Er zijn geen virussen of malware, daar heb ik al op gecheckt
 10. Pc sluit niet af

  Hallo, mijn broer heeft een pc waarop windows 8.1 staat. Nu als hij de pc wil afsluiten lukt dit niet. Het scherm wordt wel zwart maar de de pc blijft gewoon doordraaien. Enig idee wat hier het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen zodat hij terug normaal kan afsluiten? alvast bedankt!
 11. Sneller maken

  Als ik er iemand bij haal en die andere adapter verwijder gaat dit dan ook zorgen dat de pc sneller draait en dat ook mij programma's uitvoeren als administrator sneller gaan? Want op mijn broer zijn pc heb ik eens gekeken en die heeft ook twee adapter zoals bij mij en die werkt perfect
 12. Sneller maken

  ik heb de intel graphics uitgeschakeld maar als ik dan naar het AMD catalyst center gaat zegt hij dat er geen stuurprogramma is geinstalleerd
 13. draadloos netwerk

  Ik heb de pc gewoon zo gelaten. Kost veel te veel om te herstellen. Moederbord is helemaal kapot.
 14. Sneller maken

  Oke en kan het probleem dat mijn scherm blijft hangen wanneer ik op als aministrator uitvoeren duw en dan 'ja'? Ook blijven mijn browsers regelmatig hangen ik heb de beeldschermadapter kunnen disabelen. Is het normaal dat mijn scherm nu veel kleiner is da ervoren?
 15. Sneller maken

  En hoe weet ik wanneer hij klaar is? Btw ik zit nog altijd met mijn twee beeldscherm adapters
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×