Ga naar inhoud

Jo17

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jo17's prestaties

  1. Mijn zoon had ook een pc zonder netwerkverbinding en ik heb gewoon een Fritz USB stick gekocht en dat werkt perfect. Wordt geleverd met een houdertje met een kabel aan, zodat je de stick in de houder kan steken en wat verplaatsen om de beste connectie te zoeken (maar is eigenlijk bij ons niet nodig: overal zeer goede verbinding). Ik heb de stick ook getest bij wat oudere laptops en een oudere pc en ook bij die toestellen die wel een ingebouwde draadloze netwerkkaart hebben is er een duidelijk betere en stabielere / snellere verbinding van het internet signaal. Wel opletten: ik had eerst een stick van TP Link gekocht bij Mediamarkt maar die gaf op ons netwerk (ik heb een Fritz modem router geen voldoening. Dus terug naar Mediamarkt en na een lange discussie met de manager heb ik mijn geld teruggehad en de TP link ingeleverd wegens geen oplossing op ons netwerk.
  2. Hallo Ik ben recent overgegaan naar Telenet Whoppa maar ik heb een Fritzbox 7360 en Fritzfon C4 die ik graag nog zou willen gebruiken. Ik heb de Fritzbox via LAN kabel kunnen verbinden met de Docsis router en dat is OK, maar hoe kan ik de Fritzfon aan de praat krijgen? In het menu heb ik dan de instellingen aangepast zodat de Fritz enkel als router werkt en de modem functie niet actief is. (zie printscreens met de instellingen). Bij diagnose op de Fritz werkt alles perfect behalve de telefonie (omdat er geen signaal door komt van de Telenet Docsis). Er is op de Docsis maar één aansluitpunt voor telefonie (en een tweede voor fax, maar dat gebruik ik niet). Verder zijn er 4 LAN poorten. Telefoneren met een gewone DECT telefoon is geen probleem, maar de Fritzfon heeft geen aansluiting voor een telefoonkabel (enkel een Y kabel voor vroegere ADSL verbinding die in 2 splitst). Is er iemand die hiermee ervaring heeft of een oplossing kent? Bij voorbaat dank!!! Printscreen geen telefoon verbinding telenet met fritzbox.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.