Ga naar inhoud

radres

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door radres

  1. jij jongen! dat is hem! Ziet er super uit! Super Processor 4*3.2! Moederbord ziet er ook goed uit ! En de rest is allemaal redelijk! Zo hoort het! Nu nog sparen en een samensteller vinden. Want zelf bak ik er niets van.
  2. bedankt voor je uitgebreide uitleg! ik zal wel wat meer sparen dan! Lijkt me ook verstandig. Wat ik dan niet begrijp is dat mijn ( die ik op het oog heb) computer een snelle compressor heeft. Dan kan het bijna niet meer mis gaan denk ik bijmezelf. Wat ook belangrijk is voor de zware applicaties zoals adobe softwares. Dat is eigenlijk het aller belangrijkste in mijn geval. Volgens mij had ik mij leraar een keertje horen zeggen dat de videokaart niet zo belangrijk is! Maar wel een redelijke moederbord en min. 2gb ram geheugen vereist. En hij het over Am3 ofzoiets. Ik weet het ook niet meer! Na de vakantie zal ik maar eens vragen, dan zal mijn budget vast wel zijn gestegen! Hoe zou jij voor mij een pc van 550 samenstellen?
  3. Waar ligt pch en hebben jullie website?
  4. Hoi Stegisoft. Je vindt dus dat de vidoekaart wel meevalt! Maar wat bedoel je met de laatste is niet goedkoop! Is het nou wel een goeie computer of niet ? En de pc is helemaal nieuw ! Had ze gebeld!
  5. Volgens mij ben ik er nu wel achtergekomen dat zelf pc samenstellen veel goedkoper is en veel beter performance kan geven! Kon ik maar samenstellen, die draadjes aanelkaar vastzetten enzo! vergt wel enige kennis allemaal! vandaar dat ik kant en klare probeer te vinden. Misschien is er wel een plekje die gratis samensteld op voorwaarde dat ik de spullen ook bij hen ga kopen. Zou wel mooi zijn ! ---------- Post toegevoegd om 09:19 ---------- Vorige post was om 09:18 ---------- Mijn budget is 350.- ! Ben maar een arme student met een inkomen van 550,-
  6. O geeft niet hoor ! Ik heb wel geduld! een paar daagjes dan he ! haa! Ik had al een slechte vermoeden over deze pc! want echte goeie pc zijn altijd duur. als het goed is!
  7. Lijkt me een super pc die ik wil aanschaffen. 370.- bij Starcomputers.nl 4 x 3.0 GHz ! Maar je weet maar nooit he! Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Ik gebruik de computer vooral voor adobe programs zoals Photoshop Illustrator en Indesign. Afentoe misshien games Pro evolution 7 ! En verder standaard gedoe ..internetten, officepakket ... Star Computers Is de starcomputer.nl pc rotzooi? Weet men betere computers met betere performance rond 350,- ?
  8. nee hij heeft niet 5.2 gezet. Maar toen ik hem vroeg of de computer heel snel is ja of nee. Vertelde hij mij dat de computer met een snelheid van 2 x 2.6 werkt. Bovendien heeft hij de pc in de categorie boven de 4.0ghz geplaats. Vandaar ook een beetje dat ik in de war ben geraakt en dacht dus meteen 2*2.6. Want anders zou je de 4 ghz nooit behalen. Hij is wel degelijk bezig met een beetje oplichten.
  9. hardstikke bedankt! natuurlijk heb je dan gelijk! die klojo heeft mij geflasht! hij zei dat de computer zeer snel is omdat hij op 2 x 2.6= 5.2 ghz zou lopen ! wat een flikker zeg !
  10. haa, Ik begrijp je ! Maar dat is niet wat ik bedoel! Als je de samenstelling van de pc leest, zie de volgende bij processor staan: Intel Pentium dual core E5300 (2*2,6GHz) Ik bedoel dat hij het 2 x Intel Pentium dual core E5300 heeft ingezet. wat zouden ze anders met 2*2.6 bedoelen?
  11. die samenstelling site is wel handig ! maar klopt die berekening wel! Want die processor is 2 x 2.6 ghz. Dan is dat toch bij Processor - 1 x Intel Pentium Dual Core 2x 62.50 = 125,- . Of zit ik fout ? als ik het goed heb zitten we dan op 345,-! Van de andere kant hebben we de vraag of die gast alles nieuw heeft ingezet. Bedankt voor je berekening. Zo leer ik wel eens wat!
  12. hij vroeg eerst 315,- , later zijn we tot een deal van 270,- gekomen. ik hoop dat ik niet belazerd word. Maar ik zal zeker eerst bekijken voordat ik betaal. Dan nog, kan ik niet helemaal begrijpen of de computer goed is:-)
  13. Hallo computer experts! Ik heb gelezen dat de samenstelling van een computer belangrijk is ! Ik wil eem computer kopen via markplaats! Is de samenstelling goed moederbord tot processor ? En wat vinden jullie van de vidoekaart ? De volgende gegevens stonden er in: Behuizing - Desktop behuizing kleur zwart/grijs - 400W voeding - Spire cardreader (zwart) - USB poorten voorpaneel Moederboard Asus P5QL - 6 Sata 2 poortjes (1 gebruikt voor harddisk) - Intel P43 chipset / Intel ICH 10 - Onboard LAN 10/100/1000Mbit/s - Onboard Audio VIA VT1708S 7.1 audio met SPdif Processor - Intel Pentium dual core E5300 (2*2,6GHz) - Intel boxed cooler Geheugen - 4 GB geheugen , bestaande uit - 2* Corsair XMS2 2GB DDR2 800MHz extreme versie Videokaart - Asus ATI HD4550 512MB Hardeschijf - Western Digital Blue WD2500 250 GB Sata2 harddisk DVD/DVDR - HP 1040r dvdr (IDE versie) met lightscribe (zwart) Inclusief installatie Windows Vista Home Premium 64 bit SP2 Nederlands / AVG 8.5 Nederlands / Nero lite 8 Nederlands Alle componenten zijn nieuw en alle verpakkingen zijn aanwezig -------------------------------------------Einde Alvast bedankt voor jullie reacties !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.