Ga naar inhoud

issike

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door issike

  1. hallo, ik was degene die dit topic heeft opgestart, en ik heb geprobeerd wat u zei, en het heeft gewerkt! Ontzettend hard bedankt iedereen die heeft gereageerd!
  2. het is een Dell Studio 1737. Gekocht in april van dit jaar.
  3. hallo iedereen! ik heb sinds enige tijd een dell studio in mijn bezit. Het leuke wat ik aan deze laptop vond waren de multimediaknopjes waar ik het volume en zo mee kon regelen. Dit was namelijk touchscreen en lichtte op telkens ik deze aanraakte. Nu werken deze niet meer (nadat ze anderhalve maand hebben gewerkt). Ik heb al naar Dell gebeld en de meneer aan de andere kant van de lijn zei na lang zoeken dat volgens hem de enige oplossing het herinstaleren van vista zou zijn. Dit vind ik (ook al ben ik geen computerexpert) nogal vreemd, net omdat ik denk dat dit niets met het besturingssysteem te maken heeft. Maar nu zit ik nog steeds met hetzelfde probleem. Zou het dan toch iets met vista te maken hebben? Alle hukp is welkom! mvg, Isaura Verhaegen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.