Ga naar inhoud

GerryP

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

GerryP's prestaties

  1. Bedankt aan allen probleem is nu uiteindelijk opgelost geraakt. Het lag niet aan one-drive dat ik eerst inderdaad opnieuw geinstalleerd heb. Het is wel gelukt toen ik office heb verwijderd en daarna terug opnieuw geïnstalleerd. Alleszins bedankt voor de tips !
  2. hallo, Als ik een doc of xls in mijn onedrive-map op mijn pc probeert te openen of een nieuwe doc/xls probeer op te slaan lukt dit niet meer. Word of excell openen doch geven een leeg nieuw document, excel-sheet. Een pdf openen vanuit de onedrive map op mijn pc lukt dan weer wel. Als ik dezelfde doc of de xls vanuit onedrive via de url probeer te openen lukt dit dan weer wel. Iemand een idee hoe ik dit zo gemakkelijk mogelijk oplos zodat ik vanuit de map onedrive bestanden deze bestanden opnieuw kan openen of er nieuwe in opslaan ? Bedankt alvast voor de reacties, Gerry
  3. Nee, Als ik een nieuw document aanmaak in word of excell kan ik het WEL opslaan op mijn harde schijf, maar vanaf het ogenblik dat ik bij het opslaan de correcte map in one-drive aanduidt gaat word of excell dicht en heropent zich waarbij mijn nieuwe document verdwenen is. Besluit : ik kan geen office bestanden openen noch opslaan in one-drive. mijn pdf's gaan wel open vanuit one-drive
  4. dankjewel voor de reactie, maar toeval wil dat vanochtend het probleem zich heeft opgelost. Wat zich nu voordoet is dat ik de office documenten in one-drive niet meer kan openen. Wat gebeurt er : excel of word opent wel, maar het eigenlijke bestand dat ik heb aangeklikt niet. In word/excel zie ik links wel de meest recente documenten : klik ik daar op een bestand op mijn harde schijf opent dit normaal. Klik ik op een one-drive bestand herhaalt zich het probleem zoals hierboven omschreven. Ik heb office 2013 en onedrive al enkele jaren en nooit enige problemen ervaren. Geen nieuwe installaties gedaan. Tips ? Bedank alvast.
  5. Hallo, Na opstart pc blijft cirkel naast cursorpijl draaien. Heb al herstart, malewarebytes, JRT en adw cleaner laten draaien die wat gekuist hebben, doch zonder resultaat ook niet na herstarts. Kan iemand helpen aub ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.