Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Encephalitis

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Encephalitis

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 1. Laptop heeft een meltdown

  Alles is eindelijk opgelost, en hopelijk blijft dat ook zo. Nogmaals heel erg bedankt om mij hier door te slepen en mij te helpen!
 2. Laptop heeft een meltdown

  Hier zijn de bestandjes. En goed nieuws: Launchpage is weg! AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
 3. Laptop heeft een meltdown

  Voila. Het bestandje Fixlog.txt
 4. Laptop heeft een meltdown

  Goed nieuws (niet dus..) Die AVG Web TuneUp wil niet weg. Verschillende keren geprobeerd, maar het doet niets.
 5. Laptop heeft een meltdown

  Hier zijn de bestandjes. Ik moet wel zeggen dat mijn laptop nu best normaal functioneert. Hij is snel en doet nergens lastig over, dus behalve die irritante Launchpage.org die mij dingen laat zien waardoor ik geen ogen meer wil hebben, lijkt alles normaal. Waarvoor dank, want zonder jou had ik dit nooit gevonden! Addition.txt FRST.txt
 6. Laptop heeft een meltdown

  Et Voila, hier zijn ze dan. AppLog.evtx SysLog.evtx
 7. Laptop heeft een meltdown

  Yep, inderdaad. Die naam is recent veranderd als grap, kan ik wel terug veranderen moest dat een probleem vormen.
 8. Laptop heeft een meltdown

  Niets gevonden, blijkbaar.
 9. Laptop heeft een meltdown

  Is er een probleem als ik dat niet heb, want die heb ik nooit gehad. Moet ik dan iets speciaals doen?
 10. Laptop heeft een meltdown

  Sorry dat alles zo long duurt. Wel heel erg bedankt voor alle hulp! Hier zijn de Benchmark test en de AppLog. Ik weet niet of het misschien van toepassing kan zijn, maar telkens als ik Internet open, gaat dat automatisch naar "Launchpage.org" Ik heb dat er al verschillende keren proberen afgooien, maar dat blijft steeds terug komen. Zou dit er iets mee te maken kunnen hebben? AppLog.evtx
 11. Laptop heeft een meltdown

  Die laatste twee stukjes kan ik niet vinden. Of ik ben blind, maar ik heb me er zeker vijf minuten op zitten doodstaren, haha.
 12. Laptop heeft een meltdown

  Ik kreeg geen overzicht van de schijf na de opstart. Ik heb voor de zekerheid toch een Benchmark test gedaan. Mijn laptop lijkt wel een rebelse tiener..
 13. Laptop heeft een meltdown

  Hier zijn de resultaten van de scans
 14. Laptop heeft een meltdown

  Hij is er overheen aan het komen nu. Alles gaat al een pak sneller.
 15. Laptop heeft een meltdown

  Alrighty. Alles is volgens plan verlopen, tot ik hem opnieuw moest opstarten. De laptop is drie keer herstart met een melding dat hij niet normaal kan opstarten en automatisch herstart wordt. Daarna kreeg ik een melding met "schijffouten worden hersteld. Dit kan langer dan een uur duren." Na ongeveer vijf minuten herstartte hij weer vanzelf en ging meteen naar het login scherm. In de opstart ging alles vrij traag, maar iets snellen dan normaal. Steam en Skype waren vrij snel opgestart, maar daarna ging alles weer traag. Een beetje beter dan anders, maar nog steeds verdacht traag.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×