Ga naar inhoud

HPMG

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HPMG's prestaties

  1. HPMG

    Bereik in functie

    Ik ben bezig met het maken van een functie in VBA voor het berekenen van een WINSOR-gemiddelde van een aantal getallen. De functie dit ik heb geschreven ziet er als volgt uit: Function WINGEMIDD(bereik As String, p As Integer) As Integer n = Application.Range(bereik) r = p * n t = Application.Floor(r) For a = 1 To t x1 = Application.Small(bereik, a) x2 = Application.Large(bereik, a) x2 = x3 + x1 + x2 Next x4 = Application.Sum(bereik) x5 = Application.Small(bereik, t + 1) x6 = Application.Large(bereik, t + 2) x7 = 1 / n WINGEMIDD = x7 * (x4 - x2 + t * (x5 + x6)) End Function Als uitkomst krijg ik steeds #WAARDE! Hoe moet ik deze functie aanpassen opdat ik de juiste waarde krijg
  2. Bij een macro met de regel: ActiveWorkbook.Close krijg ik steeds de vraag of het bestand moet worden bewaard en of ik het klembord wil leegmaken? Graag zou ik deze twee vragen óf vermijden óf dat in de macro het antwoord automatisch wordt gegeven. Hoe doe ik dat in de macro?
  3. indien een werkblad met daarin een range van samengevoegde cellen (die niet zijn geblokkeerd) wordt beveiligd, kan men wel schrijven in de samengevoegde cellen, maar er kan geen afbeelding worden ingevoegd in deze samengevoegde cellen. Hoe los ik dat op zonder de beveiliging er steeds van af te moeten halen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.