Ga naar inhoud

Voetbalzettie

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Voetbalzettie

  1. Het maakt niet uit welke media player ik gebruik. Er is geen enkele die het doet voor de filmpjes op de externe harde schijf. Het is een tijdje gelukt om filmpjes te downloaden rechtstreeks naar de externe harde schijf en die kan ik ook blijven afspelen. Maar nu lukt het niet meer, elk filmpje die ik download naar de externe harde schijf kan ik niet afspelen en geeft een foutmelding. Als ik de filmpjes rechtstreeks naar mijn interne harde schijf van mijn laptop download dan spelen ze wel af. Vorige week kon ik dan ook filmpjes van op de externe harde schijf afspelen op een andere pc terwijl deze op mijn laptop een foutmelding gaven. Blijkbaar een moeilijk probleem want vind nergens een gelijkaardig probleem terug op internet.
  2. 1. Ja heb ik gedaan 2. ik had de afbeelding geplakt in mijn bericht maar blijkbaar verdwenen bij het posten van het bericht, ik heb het nu als bijlage toegevoegd 3. met logboeken ben ik niet zo bekend.
  3. Zelfde probleem Dit is de foutmelding op windows media player Als ik probeer met vlc media player dan krijg ik geen foutmelding maar wil het filmpje gewoon niet afspelen.
  4. Hallo Gisteren ging het plots goed als ik een filmpje downloadde kon ik het afspelen. Vandaag krijg ik opnieuw foutmelding. Als ik het filmpje download naar de interne harde schijf van mijn laptop speelt hij het wel af.
  5. Ok, ik doe vanavond de test. Ik kan wel al zeggen dat het foutmelding 0xc10100bf is dat ik telkens krijg.
  6. Blijkbaar ligt het aan mijn laptop. Zonet de externe harde schijf geprobeerd op een andere pc en daar speelt hij de video's wel af. Heb hier in het verleden met andere harde schijven nooit problemen mee gehad.
  7. De bestanden ben ik kwijt maar is niet zo erg. Ondertussen blijft de externe harde schijf vreemd doen. Als ik een filmpje download naar die externe harde schijf dan geeft het na enkele minuten een foutmelding en kan ik het niet meer openen. Hetzelfde filmpje kan ik wel openen via de interne harde schijf van mijn laptop. Het lijkt erop dat de externe harde schijf de videobestanden onbruikbaar maakt.
  8. Ik heb een vreemd probleem met mijn externe harde schijf. Ik heb videobestanden van de harde schijf van mijn laptop naar mijn externe harde schijf verplaatst, eerst geven de verplaatste bestanden een foutmelding en kan ik deze niet meer openen. Na enige tijd de overgezette bestanden zelfs verdwenen. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Alvast bedankt
  9. Ik heb windows 7 professional service pack 1. Bedankt voor de link naar het programma en zou ik met dat programma de volledige schijf kunnen beveiligen? Het is de bedoeling dat als je de harde schijf opnieuw aansluit, je bij het klikken op de letter van externe harde schijf een wachtwoord moet ingeven. De programma's die ik tot nu toe gevonden heb beveiligen mappen of bestanden maar deze blijven wel zichtbaar, je kan ze gewoon niet openen.
  10. Ik zou graag een wachtwoord instellen voor mijn externe harde schijf en usb stick. Elke keer je de externe harde schijf of usb stick aansluit op de pc zou er moeten een wachtwoord gevraagd worden. Ik heb al enkele programma's geprobeerd maar die geven niet het resultaat dat ik wil. Weet er iemand hoe ik dit kan instellen of welk programma ik hiervoor moet gebruiken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.