Ga naar inhoud

EV

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

EV's prestaties

  1. Hallo, Ondertussen gaat het al iets beter en heb ik het maar met momenten. Wat ik tevens voorheb intussen is dat ik geen foto's kan opladen. Ik gebruik idd Google Chrome en heb idd ook in Internet Explorer geprobeerd, maar dat geeft exact hetzelfde probleem.
  2. Hallo, Ik weet niet of jullie hierbij kunnen helpen, maar ik weet niet waar ik anders terecht kan. Sinds weken heb ik problemen ENKEL op facebook. Alle andere sites werken prima. Ik werk vanop mijn laptop (ik gebruik geen internet op mijn smartphone). Voorheen had ik nooit een probleem op facebook. Het probleem is dat zodra ik op fb ben en ik klik op meldingen, berichten of whatever, fb heel lang blijft hangen. In m'n taakbeheer zie ik dat er een 7 à 8 tal processen van Google Chrome openstaan, sommige met meer dan 100MB! Op storingen.be las ik dat velen dezelfde problemen ondervinden en dat je bij fb niet terecht kan. Sommigen die Norton gebruiken zeggen dat je gewoon de slimme filter in je firewall moet afzetten (ikzelf heb Bullguard), maar ik wil daar niet aankomen, het zou betekenen dat je dan alle netwerkverkeer toelaat, ongeacht of het vertrouwd of verdacht is? Ik wil heel graag een oplossing want ik word er gek van. Ik ben er reeds mee naar de computerwinkel geweest, maar die beweren dat het probleem bij fb ligt. Ze willen gerust m'n laptop opschonen, maar dat zal niet het gewenste resultaat geven. Hou er rekening mee dat ik niet op fb kan gedurende lange tijd om te gaan kijken hoe m'n instellingen staan Soms helpt het als ik die processen in m'n taakbeheer verwijder, maar soms ook niet ... Hopelijk kunnen jullie me hierbij helpen. Alvast bedankt en vriendelijke groeten, Eef
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.