Ga naar inhoud

memo_nl

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

memo_nl's prestaties

  1. bedankt heb hem geinstalleerd! En er zijn geen vreemde dingen meer gebeurt.
  2. hartstikke bedankt voor je hulp Ik wacht nog even af dan.. Raden jullie nog een virusscanner of iets wat daar op lijkt aan ?
  3. Mn pc staat al lange tijd aan, en zoals het nu gaat gaat het goed. Krijg geen sites meer.
  4. Hoevaak ik ook scan en vervolgens verwijder, vind adwcleaner die 2 bestandjes weer terug.
  5. Hoi, de 2 bestandjes van de screenshot heb ik verwijderd en daarna is mn pc opnieuw gestart. Ik kan wel C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt. toevoegen maar die is niet veranderd vreemd genoeg. C:\AdwCleaner\AdwCleaner C3 en S2 zijn wel veranderd. Ik krijg nog steeds afentoe sites geopend maar die worden geblokkeerd door malwarebytes geloof ik. AdwCleaner[S2].txt
  6. Kijk er staat een hele waslijst met geblokkeerde sites die geopend werden. Pc stond aan en chrome was afgesloten. Ik heb avonddienst vandaar dat ik erg laat reageer, excuses daarvoor.
  7. Omdat het nogal lang duurde was ik afwezig, toen ik terug kwam had de computer automatisch opnieuw gestart.(gebeurt normaal nooit.) weet dus niet of hij klaar was of zomaar opnieuw ging starten. ben nu opnieuw aan het scannen. Terwijl de scan bezig was kreeg ik zie foto.
  8. Heb het gedaan. Duurde geeneens een minuutje, alles stond op 0. Maar vervolgens heb ik weer een site voor mn neus gekregen. Heb er een ps van gemaakt, zie bijlage
  9. Krijg net helaas weer een site zomaar voor mn neus. site is een reklame over een spelletje ( elvenar is de naam van het spel )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.