Ga naar inhoud

Ellen1903

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ellen1903's prestaties

  1. Bedankt. Ik ga ze allemaal proberen en als het dan niet lukt die ik hem binnen. Nogmaals bedankt voor alle moeite. Groetjes
  2. De Office versie van eerder was aangevraagd en gekoppeld aan een gmail adres aangezien ik leerkracht ben en alles wat met mijn werk en leerlingen te maken heeft aan gmail gekoppeld is. Dus de aanvraag van dat oude Office pakket hing vast aan gmail maar op Outlook kwamen mijn prive mails van Telenet binnen. En niet de gmail. Nu heb ik thuis, voor mij en mijn kinderen , privé, een andere Office gekocht aangevraagd en gekoppeld aan mijn telenet adres. En daar we nu dus ook een nieuwe computer hebben moest ik een volledig nieuwe installatie doen. Ook van Outlook. De gehele installatie lukt, behalve Outlook. Als ik Outlook wil verbinden aan het Office pakket krijg ik bovenstaande opmerking. Zoveel bijzonder is daar in mijn ogen niet aan hoor.
  3. Ik krijg nog steeds dezelfde melding. Zou het helpen als ik heel de computer naar zijn fabrieksinstellingen breng en helemaal opnieuw begin?
  4. Nop. Niks. Nada. Nothing. Ik zal er mee naar de winkel moeten denk ik. Volgens mij moet er op mijn andere computer toch nog ergens een wachtwoord gestaan hebben waar ik geen weet van heb of zo. Toch super hard bedankt om mee te denken.
  5. Allereerst al bedankt om mee te denken. 😊 Ik gebruik Windows 10. Word en Excel zijn inderdaad al geactiveerd. En ik had Outlook beveiligd met een wachtwoord maar ook dat wachtwoord is niet geldig op dit venster. Ik heb een nieuwe Office aangekocht. Mijn vroegere versie was gekoppeld aan mijn werk adres en deze heb ik aangekocht gelinkt aan mijn privé. Maar Outlook moet wel actief gemaakt worden aan hetzelfde adres als vroeger.
  6. Na het installeren van office 365 wilde ik outlook instellen en dus laten verbinden met office. Ik krijg steeds een scherm vanuit window-beveiliging dat ik een wachwoord met geven van mijn microsoft-account. Maar hij neemt mijn wachtwoord niet aan. Ik heb het al eens gewijzigd om er zeker van te zijn dat het niet aan het wachtwoord ligt. In bijlage een print screen van de opmerking. Op de blauwe balkjes staat mijn mailadres. Wat moet ik doen want krijg er grijze haren van. beveiliging.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.