Ga naar inhoud

Jazzlippelo

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jazzlippelo's prestaties

  1. hoe stelt men definitief een herinnering in op een geselecteerde datum?
  2. neen, ik kreeg een boodschap die ik soms krijg, doch ok heb geen idee meer wat het juist was.
  3. Welke instructies moet ik volgen om tweezijdig te kopiëren?
  4. Bij het afdrukken van een foto op de HP Photosmart 6520 printer, plaats ik fotopaper 10x15cm in de fotolade. Na het commando afdrukken gebeurt het volgende: er verschijnt op de printer : afdrukken, doch de papierlade met het fotopapier ( kleine lade- papierformaat 10x15 cm) komt naar voren , de printer poogt af te drukken en dan gaat de papierlade naar achter en komt de volgende fout op het printerscherm: " geen papier; plaats papier en duw de papierlade naar voren om te sluiten" Hoe moet dit gebeuren?
  5. Nogmaals doe ik een beroep op jullie kennis voor het volgende probleem: bij e-mail berichten krijg ik volgende boodschap, die ik annuleer, gezien ik anders niet kan voortwerken. " misschien zijn we overbeschermend maar we moeten controleren of je een beveiligingscode kunt ontvangen voor het beval je ooit de toegang tot dit account verliest meer informatie waarnaar moeten we de code verzenden" ik gebruik telenet account voor de e-mail.
  6. bij het openen van e-mail 1ste opstart het staat niet in het e-mailbericht telenet dit weet ik niet. - - - Updated - - - dit is mijn telefoonnummer
  7. Bij het openen van mijn e-mail verschijnt er het volgende scherm: " misschien zijn we overbeschermend maar we moeten controleren of je een beveilingscode kunt ontvangen voor het geval je ooit de toegang tot dit account verliest meer informatie waarnaar moeten we deze code verzenden sms naar 052/335162 met keuze mogelijkheden volgende annuleren bij volgende verschijnt er dan voer de code in die we naar 052335162 hebben verzonden code ik heb geen code" er verschijnt een apart scherm telenet e-mail account PC Helpforum moderator bericht: Berichten samengevoegd
  8. Regelmatig krijg ik bij het openen van sommige e-mails het volgende bericht: " Misschien zijn we overbeschermend, maar we moeten controleren of je een beveilingscode kunt ontvangen voor het geval je ooit de toegang tot dit account verliest. Waarnaar moeten we de code verzenden sms naar 052/335162 kan me iemand vertellen hoe ik dit vervelende mededeling kan deleten, zodat het niet meer verschijnt.
  9. Hoe kan ik bij het afdrukken van foto's de juiste lade kiezen in een Hp photosmart printer.
  10. Hoe importeer ik foto's van mijn digitaal apparaat in de app foto's ( opslaan, bekijken, afdrukken) of is er een ander programma dat hiervoor beter is geschikt?
  11. probleem is opgelost - - - Updated - - - probleemis opgelost - - - Updated - - - bedankt het probleem is opgelost
  12. Hoe verwijder ik de diverse app's die betrekking hebben op office 2013; ik gebruik deze niet meer, doch ze zijn nog steeds te zien op het bureaublad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.