Ga naar inhoud

Bas23

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Alles werkt nu! Ik heb via configuratiescherm alles van Microsoft Office 2016 die ik enkele dagen geleden had geïnstalleerd en al het andere wat enigzins riekt naar Microsoft Office. Toen heb ik het reeds gedownloadde set-up bestand van vorige week nogmaals geopend en geïnstalleerd (ik had bovenstaande bericht nog niet kunnen lezen). Nu werkt alles, zonder opnieuw aanmelden of activeren o.i.d. Kreeg wel automatisch een melding "ieder programma moet geactiveerd worden" maar dat gaat vanzelf als ik Excel, Word of Powerpoint open. Zo zie je maar.. meerdere malen compu
 2. Jaar geleden stond er een Microsoft Office 365 trial versie. Deze had ik vooraf via configuratiescherm verwijderd en computer herstart voordat ik de Microsoft Office Professional Plus 2016 had geïnstalleerd. Nogmaals alles proberen te verwijderen en opnieuw te installeren?
 3. Beste, Sorry voor de vertraagde reactie. 1. Ik zie nergens staan dat het product geactiveerd is... waar kan ik dit dubbelchecken? 2. Ja het correcte e-mailadres wordt getoond 3. Ja, versie 1805 (9330.2087) Bij voortbaat hartelijke dank!!
 4. Beste lifesavers, Zojuist eindelijk mezelf er toe gezet om Microsoft Office 2016 te kopen en inmiddels alles geïnstalleerd. De hele collectie aan programma's staat nu op mijn lap-top maar als ik ze open krijg ik een foutmelding. "BERICHT OVER PRODUCT - De meeste functies in [...] (bijv. Word) zijn uitgeschakeld omdat dit product moet worden bijgewerkt". - Het gaat om een 30 minuten geleden downloadde versie van MS Office 2016 via de Microsoft website... - Als ik via Bestand --> Account --> Updates kijk krijg ik een melding dat dit de meest recente versie is..
 5. Ik kan steam niet opnieuw installeren omdat de destination folder leeg moet zijn. Maar die leeg maken lukt dus niet. Zo vreemd dat het enige account op deze laptop schijnbaar niet genoeg rechter heeft om een paar bestanden te verwijderen... Nu steam maar installeren in een nieuwe map (steam2 o.i.d.) en dan alsnog weer verwijderen? Dan vrees ik dat die eerste map alsnog niet compleet verwijderd wordt. Overigens bedankt voor uw snelle antwoord.
 6. Sinds twee weken een nieuwe laptop, HP omen met windows 10. Ik had steam gedownload en via steam een spel gekocht. Omdat er problemen waren met het geluid van het spel wilde ik dit spel verwijderen en opnieuw downloaden en installeren. Gaandeweg merkte ik dat bepaalde bestanden niet verwijderd worden. Bij nader onderzoek krijg ik de melding dat ik geen rechten heb om die bestanden te verwijderen, terwijl ik maar één account heb op deze laptop en dit account is uiteraard admin. Nu probeerde ik steam in zijn geheel te verwijderen maar ook dan blijven er bestanden achter. Ik krijg dezelfde meldin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...