Ga naar inhoud

Martin46

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Martin46's prestaties

  1. Goede tip, bedankt! Maar blijft nog steeds de vraag: hoe kom ik te weten hoeveel input spanning nodig is? Staat niet in handleiding, ook niet op of in het apparaat!
  2. Dit betreft de installering van de Zolid P50474 diascanner. De bijgeleverde stuursoftware op CD was voor Windows XP. Draait niet op Windows 10. Wie weet of er een Windows 10 versie is van deze software?
  3. Misschien niet de goede categorie maar dit betreft de installering van de Zolid P50474 diascanner. De bijgeleverde stuursoftware op CD was voor Windows XP. Draait niet op Windows 10. Wie weet of er een Windows 10 versie is van deze software?
  4. Beste Jonas Hartelijk dank voor de snelle reactie; ik had die handleiding ook al eerder gevonden maar dat betreft een ander typenummer. Het apparaat dat ik heb heeft een veel onvollediger handleiding helaas. P50474 ... misschien heeft iemand deze nog in gebruik? Kunt U dan even op de adapter kijken ? Alvast bedankt! Martin
  5. Ik heb in 2008 deze diascanner gekocht, en helaas is bij mijn verhuizing de power adapter zoekgeraakt. Nu heb ik wel wat adapters liggen maar ik weet niet welke input (Volt, Amp) dit apparat benodigt. Ik kan het niet in de papieren handleiding of op het apparat vinden. Ik hoop dat iemand mij aan deze info kan helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.