Ga naar inhoud

Sloeberke_05

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sloeberke_05's prestaties

  1. Dag Jonas, Bedankt voor je reactie ! Ik heb ondertussen mijn PC geformateerd, windows en de drivers terug geïnstalleerd en het probleem blijft zich voordoen. Het enige verschil is nu dat daarvoor het geluid via de hoofdtelefoon wel in orde was en nu ook niet meer Ik heb al een andere audio drivers gezocht maar die verhelpt het probleem blijkbaar niet Het trekt precies wel een beetje hierop : Maar ik heb de pc geformateerd dus normaal gezien is hij "proper" nu :-p
  2. Hoi, Ik ben gitarist een maak gebruik van het computerprogramma "Guitar Pro". Hiermee kunnen MIDI-bestanden worden afgespeeld om liedjes te leren spelen. Maar ik heb een probleem met mijn geluid, de toonhoogte komt niet overeen, waardoor het vals klinkt als ik met het programma meespeel. Als ik een hoofdtelefoon gebruik, is het geluid wel in orde. Het maakt niet uit of ik hem nu vooraan, achteraan of in mijn luidsprekers zelf inplug Ik heb al andere luidsprekers geprobeerd maar ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Wanneer ik het programma gebruik op mijn laptop is er geen probleem Heeft iemand enig idee wat er fout kan zijn met het geluid van mijn PC ? Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.