Ga naar inhoud

MrVangee

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MrVangee's prestaties

  1. Dit topic mag gesloten worden!
  2. Wauw zo snel dat je er bij bent, heb zelf nog niet de tijd gehad om de post te verwijderen. Oplossing heb ik 5 minuten geleden gevonden... Als hier iemand al mee bezig was en een bericht gepost had ik zeker gereageerd hoor..
  3. Beste Excel-experten, Graag jullie hulp bij mijn probleem. In het voorbeeldbestand vinden jullie een ingevulde tabel. Er zijn enkele acties opgelijst en hiervoor is een eindtermijn vastgelegd. Nu zou ik graag in een andere tabel enkel de gegevens verzamelen waar de kolom "datum actie voltooid" nog niet is ingevuld. Zo ontstaat een overzicht met enkel de taken die nog uitgevoerd moeten worden. Ik veronderstel dat dit met een matrixformule zal werken, alleen krijg ik de formule hiervoor niet juist. Hopelijk iemand van jullie wel, waarvoor alvast dank. Bij het openen van het voorbeeldbestand zal alles veel duidelijker worden Alvast hartelijk dank, Jannick Help mij, matrixformules.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.