Ga naar inhoud

tkpan7

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tkpan7

  1. het is gelukt... ik weet niet precies hoe, maar hij doet het! heel erg veel dank voor uw moeite!
  2. nee, nog steeds niet... ik weet ook niet meer wat ik moet doen... ik durf eerlijk gezegd niet alles te resetten, aangezien het me al heel veel moeite en geld heeft gekost om uberhaupt de verbinding te krijgen... ik kan overigens wel de router bereiken via dat 192 nr. maar mijn specifieke verbinding is niet te vinden op de laptop is de laptop soms beveiligd?! ik heb ook een ipod touch en daarmee is het zonder moeite gelukt, dus het kan niet aan de verbinding liggen dan toch?!
  3. ik heb gedaan wat je zei, maar het is heel bijzonder allemaal. nu kan ik mijn type Sweex LW310 niet meer vinden bij draadloze netwerken. vind wel een Sweex LW055 en probeert ie op aan te sluiten, 'acuiring network adress' een tijdje en dan 'limited or no connectivity' snap dr niks meer van... heeft u nog opties?
  4. bedankt voor de reactie! Ik heb wel internet op mn pc, dat is dus het rare, die verbinding is prima! Ik heb XP, ik heb een breedbandverbinding via Caiway. Router is een Sweex, wilt u verder nog iets weten?
  5. Ik heb met mijn pc een prima wireless aansluiting, als ik echter mijn laptop erop aan probeer te sluiten, krijg ik steeds de melding 'limited or no connectivity'... kan iemand mij de truc vertellen?!:s thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.