Ga naar inhoud

Ewoud8

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ewoud8's prestaties

  1. Is dan toch gelukt na even zoeken! Dit zou het bestand moeten zijn. Fixlog.txt
  2. Fixen lukt niet er komt een melding op waarin het volgende staat : Geen fixlist.txt gevonden De fixlist.txt moet in dezelfde map FRST tool ligt. Wat nu?
  3. Sinds een week of twee heb ik enorm veel last met mijn laptop als ik op het internet zit. Van de ene dag op de andere deed het probleem zich voor, het is dus niet een probleem dat langzaam aan begon erger te worden. Het komt er dus op neer dat mijn internet traag gaat en ik zo'n 8keer/uur een melding krijg waarop staat dat ik een netwerkprobleem heb (ook komt er bij het wifi symbool een geel uitroepteken staan) en ik dus pagina's opnieuw moet laden of chrome opnieuw opstarten. Ook werkt het internet in het algemeen veel trager en lukt het bijvoorbeeld niet om een youtube filmpje degelijk te laten speler. Het probleem doet zich zowel bij chrome als mozilla voor, ook ligt het probleem waarschijnlijk niet aan het netwerk zelf want ik heb het probleem op verschillende netwerken en kan probleemloos op hetzelfde netwerk met andere toestellen surfen. Wat me nog opvalt is als ik aan het wachten ben op het internet als het voor de zoveelste keer "lagt", er heel lang op blijft staan : host vaststellen of host zoeken, wat er dus nooit opkwam voordat ik dit probleem had. Volgens een speedtest heb ik een downloadsnelheid van 7Mpbs en een uploadsnelheid van 3.6Mpbs. Bedankt in ieder geval
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.