Ga naar inhoud

Cloud77777

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cloud77777

  1. Ik zou het altijd kunnen proberen... Heb al een aantal keren geprobeerd via andere links ook, maar dan komt erop mijn scherm dat het niet kan geïnstalleerd worden... Als iemand nog andere ideeën heeft, mogen jullie het gerust zeggen hé ;-) Toch bedankt Passer!
  2. Hallo iedereen Een tijdje geleden las ik hier op het forum dat Windows Movie Maker niet langer beschikbaar is om te downloaden. Ik begon dus te zoeken naar alternatieven, maar na vele verschillende programma's gedownload te hebben en op veel brol uit te komen, wist ik het echt niet meer... Ik zou jullie dus graag willen vragen of jullie goede alternatieven hebben voor Windows Movie Maker. Ik zoek iets duidelijk dat niet de hele tijd uitvalt of van filmpje van 5min helemaal begint te flippen. Ik hoop dat iemand mij kan helpen en dat ik eindelijk het perfecte programma vind. Bedankt alvast voor de hulp!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.