Ga naar inhoud

Mike95

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mike95's prestaties

  1. Hoi Jonas, Bedankt! haha. Ik heb er wat mensen naar laten kijken die ik ken en het probleem is ondertussen opgelost. De harde schijf is uit mijn laptop gehaald en in een kastje gestopt waardoor ik m als externe harde schijf kan gebruiken. Heb alle belangrijke documenten over kunnen zetten en de harde schijf wordt er straks weer terug in geplaatst. Daarna een grote reset en dan hoop ik m weer normaal te kunnen gebruiken. Om antwoord te geven op je vraag, het is al opgelost! Bedankt voor je reactie! Groeten, Mike
  2. Wie kan mij helpen... Op mijn laptop staan belangrijke bestanden die ik gebruik voor studie, stage en werk. Nu dacht hij opeens om mij geen toegang meer te bieden tot mijn account. Het gaat om een Asus Vivobook S400c. Het probleem is... dat wanneer ik mijn laptop opstart, ik mijn wachtwoord in moet vullen voor toegang. Ik vul mijn wachtwoord in en het lijkt alsof ik aangemeld wordt. Wanneer dit proces klaar is kom ik op een gastaccount terecht en meld het systeem mij dat dit kan gebeuren en ik mij gewoon weer even af en aan moet melden. Dit heb ik meerdere keren geprobeerd en ik kom steeds maar weer op dat gastaccount terecht. Ik wordt er nu wel een beetje gek van dat ik niet bij al mijn bestanden kan en vraag mij dan ook af of iemand dit herkend, mij hier tips over kan geven, of zelfs misschien meteen een oplossing weet. Het gaat mij erom dat ik mijn bestanden weer terug krijg. Dus een grote fabrieksinstellingen-reset is volgens mij geen optie dan meer toch? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.