Ga naar inhoud

Margotj

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Margotj

  1. Hallo, Daarjuist toen ik mijn foto wou uitvergroten had ik op het verkeerde geklikt. Normaalgezien staat er foto openen, maar eronder staat nog iets. Ik had dit aangeklikt. Ik weet niet goed meer wat, maar het was niet echt iets goed, want er verscheen een scherm en iets van u word nu beschermd voor virussen ofzoiets. Maar ik kan nu geen enkele foto meer openen met mijn rechtermuisklik. In tegendeel, ik kan gewoon er niet meer op klikken, dus ik krijg ook zelfs het vakje wat ik normaalgezien moet zien van openen, bewerken, verwijderen, enz totaal niet meer te zien... Kan iemand me zeggen hoe ik dit terug moet doen? Bedankt! Margot Willekens
  2. Zie in onderaan in het hoekje. Het beste casino :). Ik heb malware al laten draaien en dingen laten verwijderen. Ook adw cleaner. Maar ze zijn er dus nog steeds. Ik werk met Google Chrome;
  3. Ik heb ergens per ongeluk op geklikt en krijg nu altijd pop-ups opzij van mijn scherm die ik moet wegklikken. Hoe krijg ik die weg?
  4. Hey, ik weet dat foto's altijd gekopieerd kunnen worden of toch een eigen leven kunnen beginnen te leiden, maar door er de rechtermuisklik te blokkeren en een watermerk erop te zetten schrikt het sommige mensen al een beetje af, daarom dat ik dit wil . En idd Leroy, het is dat wat ik zie van addblocker. Het probleem is dat ik met het klikken erop mijn foto zelf ook niet meer zie... Dat was helemaal niet de bedoeling, en ik weet eig niet wat de bedoeling is van die functie... :s (ohja, ik heb Google Chrome, voor moest dat handig zijn)
  5. Beste allemaal, Ik ben op zoek naar hoe ik mijn foto's veiliger kan maken op het internet. Ik weet dat ik een paar dingen kan doen:: het symbool © eropzetten en ik weet ook iets van de rechtermuisknop blokkeren zodat ze die niet kunnen opslaan. Hoe het moet, geen idee! Maar ik zou dit wel graag kennen, ook al weet ik dat mijn foto's nooit 100% veilig zullen zijn. Daarjuist kwam ik op een 'site' waar dit opstond voor die dingen te kunnen...? : [code:1:10df9f25d3]<script language="Javascript" type="text/javascript">/* in html head */function deadEnd(e) { if(!e) e=window.event; if(e.stopPropagation) e.stopPropagation(); if(e.preventDefault) e.preventDefault(); e.cancelBubble = true; e.cancel = true; e.returnValue = false; return false;}</script>[/code:1:10df9f25d3][code:1:10df9f25d3]<!– in html body / img tag –><img src="url/naar/plaatje.jpg" onmousedown="deadEnd(e);" />[/code:1:10df9f25d3] ik heb het gedownload (denk ik...) allesinds, erna kon ik toen ik op fb een foto opende een optie doen die ik ervoor niet kon doen: ABP (geen idee of de afbeelding zichtbaar is) maar de letters staan op op een rood bord zoals bij ons een STOP bord. Ik dacht dat het die functie was die ik moest nemen zodat andere niet meer aan mijn foto konden. Nu echter is het zo dat ik ze zelf niet meer zie... HELP... Kan iemand mij AUB hierbij helpen??? Ik zal u voor eeuwig dankbaar zijn!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.