Ga naar inhoud

joskeshake

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

joskeshake's prestaties

  1. oeps , is precies een andere malwarebytes, maar hier is de logfileAdwCleaner[C01].txt, hopelijk heb ik dit goed gedaan ?
  2. beste, ik heb internet explorer 11 dacht ik, windows 7, en malwarebytes heb ik paar keer gedaan maar zonder positief resultaat,ik dacht dat men hier alles kon zien van mijn pc omdat ik eens een special actie heb moeten doen, waardoor alle gegevens te zien waren,maar ik weet niet meer hoe het noemde,in elk geval , bedankt
  3. Ik heb voortdurend last van long running script,is daar een oplossing voor ?
  4. ok, deze topic mag dan afgesloten worden, bedankt voor jullie prachtige hulp,groetjes joskeshake
  5. Hallo, ja om een of andere reden (mezelf) had het iets te maken met google chrome, alhoewel ik dit absoluut niet wil, en waren degelijk koppelingen naar websites en gmail enzo, ik heb nu internet explorer standaard gemaakt en is opgelost pppffff, bedankt voor de reactie.
  6. bedankt allemaal voor de hulp,is wel plezant dat er personen zijn die hun kennis willen delen met ons, prachtig.
  7. ja voor zover ik kan denken wel, maar juist snelheid getest , is maar ca 7 nu, nog minder als ervoor.
  8. ik heb nu nog een ander problem, maar ik weet niet onder welke inhoud ik dit moet vragen/zetten,mijn snelkoppelingen van buraublad gaan niet open ?
  9. sorry voor het late antwoord, ik had herstel dvd, maar lukte niet, hard disk was kapot, heb nieuwe laten steken,maar nu moet ik eerst alles terug installeren.Dus deze topic mag gesloten worden zeker ?
  10. moest ik nog bij vermelden, dat ik momenteel in Thailand zit en provider is True.
  11. Nu heb ik zware problemen met men Dell laptop. Gisteren kwam er een melding op van '' opstartherstel" die heeft al 14 uur staan draaien. Ik heb hem dan maar afgezet, maar nu krijg ik hem niet meer opgestart. Ik heb wat gegoocheld en het ziet er niet goed uit wat ik allemaal lees, maar ik had graag jullie deskundig advies ook gehad.
  12. hier de nieuwe winver van de samsung, snelheid ook getest en zit nu aan gem van 27,daarvoor 23
  13. ja ik was al voor je bericht gaan zoeken naar updates en gevonden,heeft wel een tijd geduurd.Die links heb ik allemaal gelezen, maar ik zit aan de voorwaarden die ze stellen voor mijn part, ik ga nu terug snelheid testen en die winver nog eens doen en doorsturen nu ?
  14. Neen is was daar zeker niet van op de hoogte, het is wel zo dat ik de samsung minder gebruik dan de dell, ik het me laten verleiden toen ik altijd maar bericht kreeg van te upgraden naar win 10, wat ik dan ook gedaan heb en deze staat me niet aan,ben gewoon aan win 7.het is ook zo dat ik ergens naar een site of update wil gaan, dat ik telkens van firefox niet verder kan , onbeveiligde site of iets dergelijks komt er dan op,daarmee dat pc misschien niet up to date is, maar zou dat de oorzaak dan kunnen zijn van de mindere d/l snelheid, men Dell heeft het ook en dat is win 7. Dus ik moet aan versie 1607 zien te geraken, hoe ?
  15. Ja sorry, het is komende, maar ik heb op de samsung geen photoshop opstaan,om te kunnen plakken, even achter zoeken. ok hier is het dan denk ik?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.