Ga naar inhoud

nobel

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nobel's prestaties

  1. Ik vind het ondanks dat het een produkt van 2008 schijnt te zijn vreemd dat software ontwkkelaars hier geen rekening mee houden.Voor € 70,00 kan ik een nieuwe printer kopen maar deze is nog uitstekend. Op Windows 10 heb ik met deze printer geen enkel probleem dus waarom kan Apple of Hp geen updat voor sierra maken
  2. Bedankt voor de reaktie. Ik moet uitzoeken hoe ik Easy scan 1.6.0 kan downloaden want als ik naar de pagina ga zie ik alleen 1.8.0 staan om op te halen en dat wil ik niet. Ik heb Sierra gedownload toen ik in het buitenland was. Nu ik weer terug ben en wilde scannen deed het apparaat het ineens niet meer. Het wordt wel geinstalleerd maar staat in de printerlijst als "inactief" aangegeven. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik Sierra heb opgehaald maar durf ook niet terug via mijn back up. Ik wil het graag zelf doen maar wordt van alle ellende wel onzeker.
  3. Ik heb de partitie via bootcamp geinstalleerd maar naar nu blijkt kan dit ondanks dat het in appletips wel wordt onderschreven niet meer met windows 7 worden gedaan. Versie 8 of 10 worden wel ondersteund. Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik Sierra heb gedownload want ik heb nu ook problemen met mijn HP Photosmart C4580 printer/scanner die ook niet door Sierra 10.12.5 ondersteund worden. Ik moet dus windows 8 of 10 kopen of windows maar niet meer gebruiken op mijn Macbook Pro.
  4. Hallo ik ben Jos en nieuw op dit forum. Ik ben zeker geen deskundige maar wil wel leren en zelf problemen oplossen. Ik heb op mijn Macbook een partitie gemaakt waarop ik Windows 7 laat draaien maar nu krijg ik dit niet meer geopend omdat het wachtwoord niet meer herkend wordt. Ik heb van het net een programma, ophcrack live cd, opgehaald en op schijf gebrand maar ook dit helpt mij niet. Ik moet deze als opstartschijf gebruiken maar hiervoor moet ik naar Bios en vandaaruit de partitie opstarten maar dit werkt niet. Heeft iemand hier ervaring en kan mij hier mee helpen? BVD Jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.