Ga naar inhoud

greeneyes56

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

greeneyes56's prestaties

  1. Ik ben naarstig op zoek naar iemand die me kan helpen, nadat ikzelf al 2 dagen bezig ben. Los altijd alles zelf op, maar dit lukt me niet, wat ik ook doe. Snap niet wat hier asociaal aan is hoor.
  2. Dat heb ik vanmorgen al gedaan.
  3. Ik moet het probleem snel oplossen, ben totaal gestresst momenteel, vandaar dat ik het daar ook gepost heb. Ben trouwens geen man, maar een vrouw van 65, die het probeert op te lossen. Heb je daar een probleem mee?
  4. Nadat Excel niet goed werkte heb ik het met Openoffice geopend, hier werd alles wel goed weergeven, save it het hier weg als Excel.xls, heb ik hetzelfde probleem. Jouw bestand heb ik geopend met Openoffice, hier kon ik niets veranderen (uittesten) is alleen lezen. Toen geopend in Excel, ook hier kon ik niets veranderen, alleen lezen.
  5. Snap ff niet wat ik nu moet doen? Ja, ik ben een leek hoor. Kan zowiezo niets veranderen, is alleen lezen.
  6. Klopt dat was me ook al opgevallen. IK open ze normaal niet met Openoffice, maar wilde het uittesten. Met Openoffice wordt alles wel goed weergegeven. Zit echt met mijn handen in het haar...ben er totaal gestresst van.
  7. Ja dat is juist het probleem.
  8. De uitkomst is dan goed, maar pas ik het verkochte aan, dan doet ie hetzelfde
  9. Heb nu de bovenste regel verkocht veranderd van 18 naar 20, ziet eruit als bijgevoegd bestand. test2.xls
  10. Ik had hem gisteren geopend met openoffice, daar werkte hij ook. Maar in Excel niet. Hoe kan dit nu?
  11. Ja maar waar? Heb het bestand niet zelf gemaakt, maar gebruik het al jaren en nu opeens doet ie raar
  12. Ja er klopt zeker iets niet, en dat zo opeens. Heb even een gedeelte van een van de bestanden geplaatst. test.xls
  13. Bij het eerste voorbeeld zie je de huidige situatie. Pas ik verkocht aan van 3 naar 6 dan krijg je het onderste resultaat. Die + staat bij allemaal naast de uitkomst bij huidig.
  14. Hallo, ik ben hier voor het eerst. Ik houd mijn voorraad bij met een excel werkblad, ben een leek, maar werk hier al jaren mee. Sinds gisteren gebeurt het dat de verkochte artikelen en huidige voorraad verkeerd wordt weergegeven. Zie onderstaand voorbeeld. F G H Beginvoorraad Verkocht Huidig 50 3 47 =+F49-G49 Als ik nu bij verkocht 6 invul, dan zou huidig 44 moeten zijn. Echter het verandert zoals hieronder. F G H Beginvoorraad Verkocht Huidig 50 0 50 =+F49-G49 Ik heb gezocht wat het zou kunnen zijn, code's kloppen maar kom niet verder. Heb het zo duidelijk mogelijk proberen weer te geven. Hopelijk kan iemand mij hier mee helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.