Ga naar inhoud

Matthiaspc

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Matthiaspc's prestaties

  1. Ik heb even gekeken, hij doet het prima zonder videokaart. De beide fans op de videokaart staan compleet stil, terwijl de videokaart verder wel draait. Na wat te googlen betekent dit simpelweg dat de videokaart defect is, klopt dat? In dat geval zal ik inderdaad terug moeten met de computer naar het bedrijf (wat erg jammer is)
  2. ik heb even gekeken, ik wilde hier eerst wat afwachtend in zijn, maar mijn fan draait inderdaad gewoon niet (videokaart) is hier iets aan te doen van huis uit? of is het verstandig om hem voor reparatie op te sturen?
  3. bedankt voor de snelle reactie, Ik heb het bedrijf al een mail gestuurd en hoogstwaarschijnlijk wordt deze pc inderdaad ook teruggestuurd. Dat proces zal helaas wel een lange tijd in beslag nemen, is er verder iets te zeggen over dit probleem of is dit niet door mijzelf te fixen?
  4. Goedendag, Ik heb 3 dagen geleden mijn nieuwe pc binnengekregen specs: Amd Ryzen 5 1500x quad-core processor, Crucial MX300 275GB Corsair CX650 650W zwart Thermaltake versa c22 rgb midi-toren snow edition MSI B350m PRO-VDH AMD b350 socket AM4 Micro atx moederbord Sapphire Raden RX580 8GB GDDR5 PULSE Radeon RX580 GDDR5 Corsair vengeance LPX 16GB DDR4 2400mhz geheugenmodule En gelijk de eerste dag kreeg ik een paar random windows 10 bluescreens (pc_kernel_security_check_error) en een paar errors die het geheugen/RAM aanspraken (ik heb daar geen screenshots van, excuus). De blue screens zijn opgehouden (op de pc_kernel na, die heb vandaag+ gister in totaal 1 keer gehad). Mijn pc die houd er nu gewoon mee op, mijn scherm loopt een paar seconde vast en hij start zichzelf opnieuw op. Wat mij zelf opviel is dat de Fans van mijn GPU op 0RPM draaien volgens zowel Speedfan en HWMonitor (ik probeerde een gyazo in te voegen maar dat lukt helaas niet. Op google zag ik dat dit soms aan de software ligt, maar aangezien mijn pc ook uitvalt zou het me niks verbazen als dit echt zo is. Mijn vraag is dus, hoe kijk ik dit na en is er verder nog iets op te merken aan mijn systeem? En als de fans inderdaad niet draaien hoe fix ik dit dan? Matthias
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.