Ga naar inhoud

Stefan77

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stefan77

  1. Als ik via de verkenner (jpg bestanden) afdruk (bestanden selecteren, rechts klik afdrukken, opent de wizard afbeeldingen afdrukken, kun je kiezen uit een aantal formaten (1,2,3,9 per pagina) in dit voorbeeld had ik 2 per pagina gekozen op de afdruk verschijnt een grote witte streep Als je met de tool Image Resizer for windows de afbeeldingen wijzigt naar Middel wordt de streep kleiner, Als je de afbeeldingen resized naar klein worden de afbeeldingen correct afgedrukt, weliswaar in een zeer lage resolutie als je voor 1 afbeelding op een een volledig blad kiest Vroeger werden de afbeeldingen correct afgedrukt, om het even welke grootte het jpg bestand had Zit de fout ergens bij updates? SKM_C224e21040213100.pdf
  2. Beste, ik heb een licentie van office 2013 die op 5 PC's mag geinstalleerd worden. Echter ik heb een aantal keer een harde schrijf van pc verwisseld (naar een snellere PC) en telkens vroeg men mij office opnieuw te activeren oude PC's staan hier buiten gebruik Nu heb ik dit opnieuw gedaan 'activatie via internet) en krijg de foutmelding dat het aantal PC's waarop de licentie mag staan overschreden is en deze dus niet meer geactiveerd kan worden. Er wordt mij geadviseerd voor telefonische activering te kiezen. als ik dit kies krijg ik de melding dat er geen telefonische bijstand meer mogelijk is voor mijn regio (belgie) is er een mogelijkheid om alle of selectief licenties te verwijderen en dat ik dan alle of de correcte exemplaren kan activeren of hoe kan ik hier toch onderuit komen? voor alle duidelijkheid: ik wil me houden aan de 5 toestellen waar office op mag geinstalleerd worden maar er zitten volgens mij oude pc's tussen die niet meer gebruikt worden die ik wil veranderen met de gebruikte toestellen.
  3. Beste, Sinds geruime tijd heb ik steeds het probleem dat het opstartscherm (ingave pawoord) steeds in Qwerty staat Betreffende instellingen heb ik reeds verschillende keren aangepast Oorspronkelijke instellingen: De huidige instellingen kopieren naar aanmeldingsscherm + systeemaccounts + OK bij het terug oproepen van het scherm staat het correct echter telekns ik de computer terug opstart staat hij terug op nederlands / nederland / verenigde staten qwerty. Hoe kan dit verholpen worden?
  4. ik maak regelmatig gebruik van de mailmerge in Word waarbij de data in Excel staan. De gegevens koppel ik via DDE (Dynamic Data Exchange). Gegevens op een andere manier koppelen ODBC of dergelijke geeft het probleem dat cijfers met 10 decimalen weergegeven worden (= geen optie) Tot voor kort stonden alle bestanden (word basisdoc en excel data) lokaal op mijn eigen PC en verliep de koppeling correct. Nu we alle bestanden op een Synology NAS disk station gezet hebben is het onmogelijk een DDE verbinding te maken met de data in excel. Het Word document openen op de NAS , een lokale kopie maken van het excel bestand op de C: ende hiermee koppelen lukt wel maar is omslachtig + risico 2 verschillende versies / dataverlies weet iemand raad?
  5. Mijn toetsenbord instellingen staan correct; dit had ik vroeger ook al gecheckt; vandaar ik wat ten einde raad ben ter controle:
  6. Beste, Bij het aanmeldscherm krijg ik steeds een qwerty toetsenbord. dit niettegenstaande ik via het configuratiescherm / land-regio - tabblad beheer - instellingen kopieren al enkele malen het vinkje "de huidige instellingen kopieren naar aanmeldingsscherm en systeemaccounts aangevinkt + OK geklikt als ik dan nogmaals in instellingen kopieren test staat alles correct; doch bij het heropstarten staat terug die duivelse qwerty indeling als standaard. hoe kom ik hier vanaf?
  7. Beste, Een aantal jaren geleden kocht ik een PC met windows 8; upgrade naar 8.1 en upgegraded naar windows 10. Dit was echter een voorgeinstalleerde versie met een digitale licentie. De harde schrijf van deze PC is nu gekrasht (start nog zeer slecht op en schijf heeft een aantal slechte sectors). ik heb me een nieuwe harde schijf gekocht en dacht met Macrium Reflect de schijf te clonen naar de nieuwe maar dit wil niet werken tgv de (gekende) problemen met de brnoschijf. Om windows opnieuw te installeren moet ik een licentiesleutel hebben is er een manier om deze van de oude pc te "recupereren"?
  8. sent 63 packets % loss = 0% time: min 0 max 2 Avg 0 ziet er allemaal ok uit
  9. Geachte, Op één PC staat een gedeelde netwerkmap waar alle documenten op staan die via de I: drive toegankelijk is op andere pc's. Via de verkenner opent de map /netwerkdrive I: snel, en als je op een bestand éénmaal klikt krijg je snel aan de rechterzijde een voorbeeld te zien van het document. Echter als je op het document dubbelklikt (zowel bij Word, Excel als PDF bestanden duurt het tergend traag eer de bestanden geopend worden in de betreffende toepassing (word, excel of acrobat) dezelfde bestanden vb op de desktop openen wel snel. hoe kan hieraan verholpen worden? ik heb de map reeds in word en excel vertrouwenscentrum als vertrouwde locatie toegevoegd, echter zonder succes. ik vermoed dat het ligt aan een aantal onnodige controles of te lange (netwerk) response tijden. Kan iemand mij tips geven?
  10. Afgezien van de storende popup was mijn grootste vrees de instabiliteit van het systeem (na de update kreeg ik verschillende malen een blauw scherm omdat mijn PC vastliep en automatische herstart met gegevensverlies tot gevolg. nu ben ik erachter gekomen dat het blijkbaar mijn ingebouwde SD kaartlezer is die het probleem veroorzaakt (er zat nog een SD kaart in de lezer als de update gebeurd is; deze heb ik eruit gehaald en sindsdien het probleem niet meer voorgehad tot op vandaag ik een SD kaart in mijn lezer steek met een blauw scherm tot gevolg. zou hier een driver moeten geupdatet worden of hoe pak ik dit aan?
  11. Beste, na de installatie van de recentste update van Windows 10 deze ochtend (wat met horten en stoten verlopen is; PC leek zeer onstabiel en is enkele malen vastgelopen en herstart) krijg ik steeds links onder een pop up te zien dat er onvoldoende schijfruimte is op station F. via verkenner lijkt de schijf "leeg" doch eigenschappen van de schijf toont aan dat er slechts 35 mb vrij is dit is waarschijnlijk een systeempartitie? Via schijfbeheer heb ik mijn C 150 mb kleiner gemaakt en dacht dit toe te voegen aan de F maar dit laatste lukt me niet(het rechts klik menu geeft enkel de opite help
  12. Beste, Ik heb een niet zo recente PC waar reeds geruime tijd windows XP op gedraaid heeft. Om een of andere reden is de installatie om zeep gegaan waardoor ik windows en alles opnieuw dien te installeren. na het nemen van de nodige databackup heb ik mijn C schijf gewist. Echter bij de installatie van windows XP loopt het steeds mis Reboot vanaf setup CD blauw scherm windows setup en dan krijg ik problemen met PCI.sys (zie foto) hoe kan ik hierover geraken?
  13. Beste, voor een bepaalde toepassing die draait onder internet explorer moet java 6.11 geinstalleerd zijn. met een hogere versie krijg ik foutmeldingen in deze toepassing. de correcte versie was op mijn pc geinstalleerd maar op een of andere wijze is die corrupt geworden. Als ik via het configuratiescherm - software deze software wil verwijderen krijg ik een foutmelding "onherstelbare fout bij installatie" IK beschik over het setup programma om terug te installeren. als ik een installatie wens uit te voeren krijg ik volgende foutmeldingen: "installer: Wrapper.CreateFile failed with error 32: het proces heeft geen toegang tot het bestand omdat het bestand door een ander proces wordt gebruikt" en "This version of Java is already installed" Ik zou die corrupte java eraf willen gooien en opnieuw installeren Wie helpt mij verder?
  14. Beste, Via een proxy server krijg ik toegang tot internet (IE6.0). Mijn browser is zo geconfigureerd dat hij een automatisch configuratiescript gebruikt. Sinds enige tijd moet er bij het opstarten van internet een gebruikersnaam en paswoord ingevoerd worden. Deze zijn mij gekend; het is enkel vervelend deze steeds te moeten invoeren in de kleine pop up die verschijnt. Is er geen mogelijkheid dit in het configuratiescript te zetten zodat er automatisch verbinding gemaakt wordt? Groeten Stefan
  15. Beste, Bij het afdrukken in sketchup krijg ik steeds een zwart kader ipv de gewenste afbeelding. Zie printscreens in bijlage. Weet iemand een oplossing? sketchup afdruk.pdf
  16. inderdaad 7 of 8/10 keren slaat hij op in bmp en af en toe in jpg, zonder ik iest wis of verander; strange!
  17. Dit zou de printscreen moeten zijn waar het fout loopt. Als het correct is staat in het bestandsnaam vak een cijfer-code reeks en bij bestandstype jp(e)g.
  18. Beste, Recent heb ik een upgrade gedaan van internet explorer 6 naar 8. zeer frequent, bij het opslaan van afbeeldingen wordt voorgesteld deze op te slaan als "untiteled" in bitmap formaat, terwijl de oorspronkelijke bestandsindeling jp(e)g is. Als ik dit voorhad in IE6 wiste ik de browsergeschiedenis en de inhoud van de map "tijdelijke internet bestanden", waarna het euvel opgelost was. Even googelen gaf me de tip ook de inhoud van de map "downloaded program files" te wissen wat ik ook deed. (eerst de onderdelen met status "ongeldig"; maar vermits dit niet hielp is alle inhoud hiervan gewist. Echter, het probleem blijft zich voordoen, voornamelijk in Facebook. de enek eer wordt het bestand correct in jpg opgeslagen; de andere keer als untiteled.bmp: in bitmap formaat. weten julie een oplossing? Alle tips die ik tot op heden gevonden heb komen op bovenvermelde acties neer die blijkbaar niet helpen. dank voor een oplossing Stefan
  19. Beste, ik gebruik windows XP SP3 Recent heb ik op mijn PC de image resizer geinstalleerd van windows XP powertoys. als ik rechts klik op een afbeelding en "resize picture" kies verschijnt een schermpje waarin ik het gewenste formaat aanduid. als ik daarna op OK klik gebeurt er echter niets. op een andere pc werkt dit perfect.
  20. Beste, Als ik in één of andere map waar een foto instaat, erop dubbelklik wordt deze geopend met "windows viewer voor afbeeldingen en faxen", wat ik zo wil. Als ditzelfde bestand echter op het bureaublad staat en ik erop dubbelklik gebeurt er ofwel niets, ofwel flitst de windows viewer voor afbeeldingen en faxen met een wit scherm even op het scherm en verdwijnt dan terug. Weet iemand hiervoor een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.