Ga naar inhoud

Asathor

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Asathor's prestaties

  1. Hey, Had ik ergens over gelezen en gedaan maar niks verbeterde. Maar dit topic mag gesloten worden; heb gisteren nog eens alles gedemonteerd en nu blijkt dat mijn gebogen socket pin afgebroken is of in de socket is geduwd :s Nieuwe halen dus en hopelijk zal het daarmee opgelost zijn. Toch nogmaals bedankt voor alle hulp Dorado!
  2. Hey, bedankt voor de reactie Dorado. Stap 1 gedaan alleen kon ik niet defragmenteren in veilige modus, ook niet via de commandprompt, maar wel in normale modus dus dit is gedaan (duurde 1 seconde). Virtueel geheugen stond rond de 2944 en aanbevolen is 2939. Deze heb ik minimum en maximum zo dan ingesteld en vanboven op het automatisch laten beheren gezet (?). Stap 2 maakt geen verschil. Dus nog steeds gekraak en haperingen. Begin meer en meer te denken dat ik wat te ruw was tijdens het verwisselen van de koeler en dat mijn mobo "kapot" is (oa door de gebogen pin) Het heeft wel een paar keren perfect gewerkt, maar met het onderzoeken van dat 'statisch' geluid een paar keer alles gedemonteerd te hebben.. Ik hoop dat er nog oplossingen zijn
  3. Hey iedereen, Begin mei heb ik een volledige nieuwe pc gekocht. Deze werkte perfect tot ik een 2tal weken geleden besloot om een nieuwe cpu koeler te kopen en installeren. Specs: I7 7700K MSI Z270 gaming pro carbon corsair vengeance 2666 2 x 8gb Corsair CX650M MSI 1080ti founders edition Oude koeler: Scythe Shuriken rev.b Nieuwe koeler: Coolermaster V8 gts 1 intel ssd / 1 samsung 850 ssd / 1 travelstar hdd Sinds ik de nieuwe koeler gemonteerd heb, begon mijn geluid (youtube, muziek,..) te haperen alsook zware lag in games. Ik heb gezien dat door mijn onvoorzichtigheid 1 pin op het moederbord socket was gebogen. Deze heb ik weer recht gezet. Of dit al was met de oude koeler weet ik niet. Dus zou dit de oorzaak kunnen zijn? Ik heb al meerdere keren windows 10 terug geinstalleerd, al mijn drivers geupdate maar niks hielp. De haperingen waren wel 2 keer weg, maar dus teruggekomen. Mijn pc heb ik al zo'n drie keer volledig alles uitgemonteerd en er weer in. De reden hiervoor was omdat ik een soort van zoem/statisch geluid hoorde bij de cpu en niet wist van waar dit kwam. Blijkbaar komt dit dus van de twee fans van de V8. Als ik deze tegen houd stopt het geluid, en als ze weer willen draaien hoor ik het geluid "laden". Ik heb al veel gezocht overal op het internet maar niets helpte zoals Realtek uitschakelen, nvidia hd audio,... Ik heb Latencymon geinstalleerd en die geeft wel problemen aan. Ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.