Ga naar inhoud

mv78160

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mv78160's prestaties

  1. Gebruik windows mediaplayer
  2. Gebruik gewoon de windows mediaplayer
  3. Hallo helpforum, bij het rippen van bepaalde CDs krijg ik geen naam en titel te zien maar track ... als ik dan rechts klik op eigenschappen en de naam en titel ingeef bij algemeen dan verdwijnt de naam van deze track na het opnieuw aanzetten van de PC. Er blijft dan alleen nog de titel over. Als ik dan dit weer opnieuw ingeef blijft het wel staan. Dit is een beetje vervelend daar het zowiezo al veel tijd kost en ik iedere keer de handeling 2x moet doen. Hoe krijg ik dit op orde zodat volgende keer ik naam en titel ingeef dit ook blijft.
  4. Hallo PC helpforum, ben al heel lang bezig om mijn muziek een beetje te ordenen. Dit lukt vrij aardig, maar sinds een week staat plots achter elke track mp3. als ik dit probeer te verwijderen dan veranderd de extensie. Daar ik nog veel muziek van mijn cd's moet rippen is dit moeilijk om de text aan te passen, daar ik iedere keer rekening moet houden dat er mp3 achter staat. Dit is een uitermate vreemd fenomeen omdat ik dit voorheen nooit heb gehad. Kon altijd gewoon rechts klikken op eigenschappen en dan gewoon naam en titel ingeven zonder mp3 erachter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.