Ga naar inhoud

shadow_mich

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

shadow_mich's prestaties

  1. 'k heb de oplossing gevonden ook via die site namelijk fn + f9, raar genoeg staat er niets op die knop maar het werkte ! toch bedankt
  2. Hallo iedereen, zoals in de titel al reeds vermeld, mijn touchpad is van de ene dag op de andere gewoonweg gestopt met werken.. ik heb al reeds gekeken naar de instellingen en allerlei sites maar steeds is het dezelfde informatie die ik kreeg , nl. : fn en f7 maar dat werkt alleen voor acer en niet bij mijn asus.. volgens windows werkt het apparaat correct en is het aangeslote etc etc.. Moet ik nu beginnen met nieuwe drivers te instaleren enz? Wat me ook opviel is , in mijn taakbalk onderaan, staat wel het synaptics aanwijsapparaat en een rood kruisje door het touchpadgedeelte.. maar verder niets in het besturingsprogramma dat zegt dat er iets scheelt. Dus bij deze zoek ik een oplossing voor dit wel redelijk irritante probleem .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.