Ga naar inhoud

KayRen

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

KayRen's prestaties

  1. Geen idee wat de oorzaak is maar na meerdere keren te de-installeren en opnieuw installeren is het dan toch gelukt. Wijzigen vans standaardprogramma ging enkel via: configuratiescherm > standaardprogramma's
  2. Ik krijg hier een ander overzicht, maar ook in deze lijst vind ik Mozilla Firefox niet terug. Nee, ik kan hem niet kiezen, Firefox ontbreekt in elke lijst.
  3. Instellingen -> Apps -> Standaardapps -> Webrowser Ook geprobeerd via de browser zelf: Extra -> Opties -> Standaard maken Dan kom je toch op dezelfde locatie uit.
  4. Dank voor je reactie. Controle op malware heb ik reeds gedaan met verschillende programma's. Firefox heb ik ook van mijn pc verwijderd en opnieuw geïnstalleerd mbv akeeba backup. Probleem is dat het dan nog steeds niet zichtbaar wordt in de lijst met standaardprogramma's
  5. Jazeker staat er. Ik krijg dan ook telkens de melding dat Firefox niet mijn standaardprogramma is en of ik dit wil aanpassen.
  6. Ik heb al een hele tijd een probleempje met het instellen van mijn standaard internetbrowser. Ik vind het ondertussen zo irritant dat ik het graag wil veranderen. Ik gebruik altijd Firefox als internetbrowser maar om de een of andere rede kan ik deze niet meer instellen als standaard. Het is al een tijd geleden dus ik kan me niet meer herinneren wat eraan vooraf is gegaan. Wanneer ik wil kiezen uit een lijst met standaardprogramma's staan verschillende browsers ertussen behalve Firefox. Ik heb ook al eens Firefox verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Wat kan ik doen om Firefox weer standaard te maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.