Ga naar inhoud

Ignace

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ignace

  1. Probeer eens de stekker op een andere US poort te steken. Bij mij ging dit.
  2. Kijk eens onder C:\Program Files\ daar moet staan 'ArcSoft\PhotoImpession6' Indien niet dan moet je alles herinstaleren maar met de 'Zolid scanner' niet aangesloten op je PC Na installatie doe je het fotoprogam 'Photo Imression 6' open Druk daarna op 'Aquire from scanner' Druk dan op 'Calibrate' Sluit pas dan de Zolid scanner aan op de USB van je PC
  3. Ga naar: - CONFIGURATIESCHERM > - SYSTEEM EN ONDERHOUD > - APPARAATBEHEER > - BEELDAPPARATEN (Camera's en Scanner) > Daar zoeken naar de OVT SCANNER Deze aanklikken met de rechter muisknop en dan STUURPROGRAMMA BIJWERKEN kiezen.
  4. Oplossing bij het instaleren: - Verwijder de draad van de 'Zolid scanner' uit je USB van je PC - Doe het fotoprogam 'Photo Imression 6' open - Druk op 'Aquire from scanner' - Druk op 'Calibrate' - Sluit de Zolid scanner nu aan op de USB van je PC of indien reeds geïnstaleerd Ga naar: - CONFIGURATIESCHERM > - SYSTEEM EN ONDERHOUD > - APPARAATBEHEER > - BEELDAPPARATEN (Camera's en Scanner) > Daar zoeken naar de OVT SCANNER Deze aanklikken met de rechter muisknop en dan STUURPROGRAMMA BIJWERKEN kiezen.
  5. Oplossing: Verwijder de draad van de 'Zolid scanner' uit je USB van je PC Doe het fotoprogam 'Photo Imression 6' open Druk op 'Aquire from scanner' Druk op 'Calibrate' Sluit de Zolid scanner nu aan op de USB van je PC
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.