Ga naar inhoud

JuSta

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JuSta

  1. Nou iedereen heeft dezelfde accounts. Het is een online plansysteem. Ik kan eens proberen wat er gebeurd als ik inlog met een ander account, maar maakt denk ik geen verschil.
  2. Ik probeer vanuit een online systeem gegevens te exporteren naar excel. Ik werk met Excel 2016. Ik klik dan op de rechter muisknop in de webpagina en kies voor "Export to Microsoft Excel". Op mijn PC doet hij dat zonder problemen. Maar op de PC's van mijn collega's laadt hij de gegevens niet gelijk in, maar moeten ze kiezen voor "Query bewerken" in excel. Het vervelende daarvan is, is dat ze weer opnieuw moeten inloggen in webpagina waar de gegevens vandaan komen en daarna kunnen ze dan kiezen voor importeren. Tegelijkertijd gooit internet hen dan ook er uit op de website zelf, dus moeten ze daar ook weer opnieuw inloggen. Ik heb gisteren een PC Hulplijn gebeld en daarbij kwamen we bij het volgende: Wanneer ze opnieuw inloggen bij query bewerken kiezen ze i het schermpje voor opties en dan moeten ze het vinkje "Opnieuw omleiden query bewerken uitschakelen" aanvinken. Dit werkte 1 keer, maar later gooide hij haar weer er uit. Ook bij de internet opties staat het vinkje "browsegeschiedenis automatisch verwijderen" uit. Het is mij echt een raadsel waarom überhaupt bij mijn PC hij de gegevens direct inlaad en bij mijn collega's niet en waarom ze steeds opnieuw moeten inloggen. Ik heb ook alle instellingen bij het vertrouwenscentrum in Excel al gecheckt, en op mijn PC staan die hetzelfde als op die van hen. Wie of wie kan mij helpen? Op deze manier moeten we heel erg omslachtig te werk gaan en als ze meerdere pagina's willen exporteren naar excel moeten ze soms wel 5 tot 6 keer opnieuw inloggen. Super irritant dus!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.