Ga naar inhoud

Marc Verduyn

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marc Verduyn's prestaties

  1. De contactpersonen die op mijn desktop staan heb ik geexporteerd op een CD. Het is de bedoeling die gegevens de importeren bij mijn laptop. Dat lukt mij langs geen kanten. Die gegevens zijn wèl opgeslagen op mijn laptop onder CONTACTPERSONEN.CSV. Bij het importeren wordt naar het bestand gevraagd dat ik wil importeren. Wat ik ook ingeef als bestand, ik krijg telkens de melding dat dit bestand niet wordt gevonden. Wat moet ik hier dan ingeven ?
  2. Ik heb momenteel geen usb-stick bij de hand. Werkt dat ook met een CD ? Alvast bedankt !
  3. Inderdaad, op de desktop is het besturingssysteem Windows 7 met Windows live mail en op de laptop is dat Vista home met Windows mail. Is dit het antwoord dat ik moest geven ? ---------- Post toegevoegd om 17:14 ---------- Vorige post was om 17:12 ---------- Door erover verder na te denken vraag ik mij af of het mogelijk is dat het toevoegen van contactpersonen op de desktop automatisch toegevoegd worden op de laptop ? Dat zou heel handig zijn en zeker fouten voorkomen. Kan dit ?
  4. Ik werk zowel met mijn desktop als mijn laptop. Door een verkeerde handeling ben ik de contactpersonen op mijn laptop kwijtgeraakt. Ik zou mijn contactpersonen die op de desktop staan willen overzetten naar mijn laptop. Hoe ga ik hiervoor tewerk ? M. VERDUYN
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.