Ga naar inhoud

Nico722

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nico722's prestaties

  1. Neen, nog steeds niet... Er staat 'These programs are set to run when your computer starts'
  2. Eerst en vooral al bedankt voor het snelle antwoord! Ik heb nu geprobeerd om eerst alles te disabelen, maar er zijn een aantal functies die ik niet kan disabelen, ik krijg dan een melding 'Failed to enable/disable startup item: toegang geweigerd'. Zie foto voor de bestanden die ik niet kan disabelen. Moet ik dit gewoon laten en de volgende stap doen?
  3. Hallo, Ik heb nu al een tijdje last van dat mijn Verkenner blokkeerd. Eerst en vooral steek ik een USB in mijn computer. Dan ga ik naar 'Deze pc' en duurt het al 2 minuten eens het laden van de USB compleet is (groen balkje geeft het laad proces aan). Mijn USB staat vol en ik wil deze graag formatteren. Ik druk rechtermuisknop op de USB en Verkenner blokkeerd. Ik moet dan CTRL + ALT + DEL doen om het taakbeheer te kunnen openen, want ook al mijn icoontjes in de taakbalk zijn weg. Dan moet ik het proces beëindigen en wachten tot dat Verkenner opnieuw geladen is. Dit is verschrikkelijk irritant! Ligt het probleem aan mijn computer, aan mij of aan Windows zelf? Zijn er eventuele oplossingen? Greetings, Nico.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.