Ga naar inhoud

Taropi

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Taropi's prestaties

  1. ik heb alle updates die er beschikbaar waren gedaan. dit probleem deed zich gisteren in eens voor, zonder dat er iets veranderd was aan het systeem. inmiddels is het probleem opgelost , ik heb de stappen zoals jij beschrijft inde link gedaan . Thanks voor de hulp
  2. ik krijg sinds gisteren de melding outlook werkt niet meer loopt vast bezig met verwerken en dan kan ik niks meer als ik outlook opstart. office 2016 van de pc verwijderd en op nieuw erop gezet maar geen resultaat. Laptop helemaal leeg gemaakt en windows 10 er weer op gezet en ook weer office 2016 . maar bij opstarten weer het zelfde probleem. Windows was niet ge update toen ik office erop heb gezet. maar ook nu het probleem. windows geupdate en office erop gezet weer het zelfde . wat kan er fout gaan ?? kan helemaal niets meer met outlook.
  3. Hoi Porrelaar het werkt zoals jij beschrijft . dankje wel. Waarom worden de bestanden opgeslagen als PNG en niet als jpg zoals het voor de tijd altijd was.?
  4. Hoi iescape zoals jij het omschrijft werkt . maar waarom kan het niet meer zoals het was dat het meteen als schermafbeelding opgeslagen werd als jpg bestand. in schermafbeeldingen.??
  5. Mijn screen print knop werkt niet meer . welke combinatie ik ook gebruik niet een werkt. Shift - PrtSc Ctrl - Prtsc Alt - PrtSc AltGr - PrtSc FN - Prtsc Wat is er niet goed. Alle info is welkom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.